Yellowstone, Chicago és Srí Lanka a Proko Travel idei kínálatában

Sky Travel | 2024.02.08. | Hírek

Az utazási iroda 2024-es kínálatában tavaszi körutazások, európai slágerutak, autóbuszos túrák, repülős barangolások egyaránt megtalálhatók. A 146 oldalas kiadvány összesen 161 féle programot kínál 5 földrészen, 81 országban.

Az évről-évre számos újdonsággal előrukkoló Proko Travel idén 19 új utazást hirdetett meg az újdonságot kereső utasai számára, olyan különlegességekkel bővült repertoárjuk, mint a Yellowstone és Chicago, a "Lappföld téli varázsa" vagy épp "Az ünneplő Sri Lanka".

Az egykor főként európai körutakkal foglalkozó iroda mára széles kínálattal rendelkezik egzotikus utak tekintetében is, 23 Európán kívüli repülős utat kínál Ázsiába, Amerikába, Afrikába és Ausztrália, Új-Zélandra. Az utasok az újdonságok mellett közel 170 programból válogathatnak a katalógusban és a weblapon.

Az utasok kényelme érdekében, Flexi Plus opció keretein belül díjmentes módosítást kínálnak,mely akár bánatpénzmentes lemondást jelenthet az indulás előtt 30. napig. A befizető az útlemondási biztosítási díj és a Flexi plusz opció díján felül a teljes befizetett alap részvételi díjat visszakapja. (A Flexi Plus opció a megvásárolt repülőjegyekre és a névre szóló belépőkre nem terjed ki.)A Proko Travel 6+1 garanciát vállal utazásaira.

Az iroda szívügyének tartja a jövő generációjáért vállalt felelősséget,így törekvéseik elismeréseként idén elnyerték a Zöld Minősítés Díjat a nagyobb hazai utazási irodák közül elsőként. Továbbá évek óta támogatják az „Értünk" Szegedi Csecsemőotthoni Alapítvány nehéz sorú gyermekeit, illetve a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán ösztöndíjjal jutalmazzák a legtehetségesebb fiatalokat.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez