Újabb öt évig együttműködik a Singapore Airlines és az Air New Zealand

Sky Travel | 2024.02.28. | Hírek

Újabb öt évre köt együttműködési megállapodást a Singapore Airlines és az Air New Zealand.

2029 márciusáig, újabb öt évre engedélyezte az Air New Zealand és a Singapore Airlines (SIA) szövetségét Hon Matt Doocey új-zélandi közlekedési miniszter – adta hírül a SIA.

Az eddigi 10 éves együttműködés során a két légitársaság közel 50 százalékkal növelte az Új-Zéland és Szingapúr közötti utaskapacitást, beleértve a napi három járat hozzáadását Auckland és Szingapúr között, valamint a napi járatot Christchurch és Szingapúr között.

A szövetség kezdete óta a két légitársaság több mint 4,6 millió utast szállított Új-Zéland, Szingapúr és azon túli pontok között. A partnerség révén az új-zélandiak könnyebben elérik a világ különböző pontjait a Singapore Airlines útvonalhálózatán keresztül Európa, India és Délkelet-Ázsia felé.

A hatósági jóváhagyások függvényében napi négyre emelik a járatok számát 2024. október 27. és 2025. március 29. között az Auckland és Szingapúr közötti útvonalon, ezzel heti 38 járatot üzemeltetnek majd a főszezonban és éves szinten 893.000 ülést kínálnak utasaik számára.

( Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez