Új hajós útvonalakat indít Japánban és Délkelet-Ázsiában a Costa

Sky Travel | 2024.07.24. | Hírek

2025/2026 telén a Costa Cruises két új, 15 napos útvonalat kínál Ázsiában: az első útvonal öt megállóval Japánt fedezi fel, majd Hong Kongban, Tajvanban és Dél-Koreában köt ki; míg a második útvonal magába foglalja Hong Kongot, Vietnámot, Thaiföldet, Szingapúrt, Bruneit és a Fülöp-szigeteket.  

A Costa Cruises bemutatta legújabb ázsiai útvonalait a 2025/2026-os téli szezonban. A Földközi-tenger, a Kanári-szigetek, a Karib-térség, az Egyesült Arab Emirátusok, Dél-Amerika és a világ körüli útvonalak mellett 2025 novemberétől 2026 januárjáig az olasz hajóvállalat lehetőséget kínál Ázsia legszebb úti céljainak tengeri felfedezésére a Costa Serena fedélzetéről.

A hajó első útvonala Japánra fókuszál, a 15 napos utazás során az utasok felfedezhetik a szertartásos hagyományokat, az aranytemplomokat és a zöldellő zen kerteket, miközben a nagyvárosokban bepillantást nyerhetnek Japán modern történelmébe. A második, szintén 15 napos útvonal Délkelet-Ázsiát mutatja be Vietnám végtelen tájai, Thaiföld templomai és tengerpartjai, Szingapúr ultramodern negyedei, a Fülöp-szigetek és Brunei zöldellő természete, mecsetjei és helyi kézművessége révén. A két útvonal egy 28 éjszakás útitervvé is kombinálható.A „repülj & hajózz” utazási forma lehetővé teszi az utasok számára, hogy ha a főbb európai csomópontokból repülnek Ázsiába, akkor érkezést követően azonnal felszállhatnak a Costa Serena fedélzetére. 

A japán utak a hongkongi és a tokiói kikötőből indulnak, míg a délkelet-ázsiai útvonal a hongkongi és a szingapúri kikötőből elérhető.


Mielőtt a Costa Serena elindul új ázsiai útvonalain, fedélzetén komolyabb felújítási munkálatokat végeznek el. 

Minap írtuk meg, hogy a népszerű európai városokban erősödő a turistaellenes hangulatnak meglepő gyakorlati következménye lett: a turistahajók nemzetközi szövetsége (CLIA) arra figyelmeztetett, hogy a tengerjáró hajók elkerülhetetlenek egyes kikötőket.

(Forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez