Társkiállítók jelentkezését várja a Las Vegas-i IMEX hivatásturisztikai vásárra az MTÜ

Sky Travel | 2024.06.19. | Hírek

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2024. június 23-ig várja 6 budapesti társkiállító, ezúttal két hotel, egy rendezvényhelyszín, két DMC és egy egyéb szolgáltató jelentkezését a 2024. október 8-10. között Las Vegasban megvalósuló IMEX America hivatásturisztikai szakkiállításra.

Az MTÜ a magyar turisztikai kínálat hatékony megjelenítése érdekében a Budapest fókuszú magyar standon előzetes jelentkezés alapján idén is társkiállítói lehetőséget biztosít. A Budapest Convention Bureau mellett további 6 szolgáltató csatlakozhat a magyar standhoz, akik közösen ismertethetik meg az IMEX látogatóival hazánk színes hivatásturisztikai kínálatát.

A Magyar Turisztikai Ügynökség előzetes igényfelmérése, valamint partnerei szakmai visszajelzése alapján döntött a tengerentúli szakkiállítás mellett.

A négyezer kiállítót és közel háromezer szakmai vásárlót felvonultató szakmai vásár ugyanis kiemelt lehetőséget jelent a nemzetközi értékesítési piacon, hiszen Las Vegasban több mint 180 ország előtt mutatkozhat be Magyarország vonzó hivatásturisztikai desztinációként.  A helyszínből adódóan pedig a részvétellel hazánk egyik legfontosabb kongresszusi és MICE-célpiaca is hatékonyan megszólítható.

A jelentkezéseket és a részvétellel kapcsolatban felmerülő kérdéseket az ügynökség 2024. június 23-ig várja a kiallitas@visithungary.com e-mail címen vagy online a https://visithungary.com/b2b/kiallitasok-2024 oldalon.

A jelentkezéseket az aláírt jelentkezési lapok beérkezési sorrendjében igazolják vissza a szervezők.

(forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez