Máltán rendezik a világ elsőszámú akadályversenyét

Sky Travel | 2024.06.25. | Hírek

A tervek szerint 2024. október 19-én és 20-án, a máltai Ta’ Qaliban rendezik meg a Spartan Trifecta Weekend-et, amely a világ elsőszámú akadályversenye.

A Máltai Turisztikai Hivatal (MTA) által támogatott sportesemény résztvevői teljesítőképességük határait feszegetik, a világszínvonalú kihívás során próbára teszik fizikai és szellemi szívósságukat, kitartásukat.

A világ minden tájáról érkező résztvevők számos megerőltető akadállyal néznek szembe, amelyek erőt, kitartást, mozgékonyságot és mentális rugalmasságot igényelnek. A Spartan Trifecta Weekend profi sportolók és lelkes amatőrök számára egyaránt nyitva áll, mindenkit meghívva, aki kész kilépni komfortzónájából, és feszegetni a határait. A rendezvény felejthetetlen élményt ígér, amely próbára teszi a résztvevők testi-lelki képességeit.

A verseny négy különböző versenytípust kínál: Sprint, Super, Beast és Kids, amelyek mindegyike különböző képzettségi szintű és képességű résztvevőket próbál kihívni. Ez olyan környezetet biztosít, ahol mindenki versenyezhet és legyőzheti az előtte álló akadályokat.



A résztvevőknek lehetőségük nyílik megtapasztalni a lélegzetelállító máltai tájat. Málta lenyűgöző mediterrán tájaival tökéletes hátteret biztosít ennek az eseménynek, növelve a vonzerejét, mint a sportturizmus első számú célpontja. Az eseményt az MTA népszerűsíti szerte a világon, és ezzel bemutatja, hogy miért a legjobb választás Málta, mint  sportrendezvény-helyszín.


A versenyre a világ számos országából mintegy 3000 résztvevőt várnak.

(forrás: turizmusonline.hu)

Vissza a hírekhez