Madagaszkárra indít járatot ősztől az Emirates

Sky Travel | 2024.06.10. | Hírek

A járat kényelmes és zökkenőmentes utazást biztosít azok számára is, akik két egzotikus nyaralást terveznek. Az útvonalon a háromosztályos Boeing 777-es gépek hetente négyszer közlekednek majd.

Az Emirates  szeptember 3-tól heti négyszer - kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap - repül Dubaj és Madagaszkár fővárosa, Antananarivo között - tájékoztatott a légitársaság.

A Seychelle-szigeteki köztes megállóval rendelkező útvonalon a légitársaság Boeing 777-300ER repülőgépei 8 first class lakosztállyal, 42 business class és 310 turistaosztályú ülőhellyel közlekednek majd.

A természet kincses szigete

 

Az Indiai-óceánon elterülő sziget lenyűgöző fehér homokos strandokkal, smaragdzöld tengerrel, szavannával, buja esőerdőkkel, nemzeti parkokkal és csodás szállodákkal büszkélkedhet. A gyakran kincses szigetként emlegetett Madagaszkár három UNESCO világörökségi helyszínnek és egyedülálló élővilágnak ad otthont, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzék őket. A kalandot keresők túrázással, sárkányszörfözéssel, búvárkodással kapcsolódhatnak ki, míg az állatok szerelmesei ellátogathatnak a Lemur Parkba vagy kihajózva megfigyelhetik a vadonélő bálnákat.

(Forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez