Közvetlen éjszakai vonat indul Brüsszel és Prága között márciustól

Sky Travel | 2022.02.15. | Hírek

A Brüsszelt, Amszterdamot és Berlint összekötő European Sleeper éjszakai vonat március 25-től Drezdával és Prágával bővíti útvonalát.

Az eddig Brüsszel-Amszterdam-Berlin útvonalon közlekedő éjszakai vonat március végétől a cseh fővárosig, Prágáig közlekedik majd, útközben pedig Drezdában is megáll majd – erősítette meg a belga-holland együttműködésen alapuló European Sleeper.

Az éjszakai vonat 22:34-kor indul a holland főváros központi pályaudvaráról, és másnap reggel 8:29-kor érkezik Drezdába, illetve 10:56-kor Prága főpályaudvarára.

Az ülőhelyes menetjegy ára 89 eurótól kezdődik hatszemélyes fülkékben, a hat- illetve négyszemélyes fekvőhelyes kocsikba 99, illetve 139 euróért lehet helyet foglalni. A legkényelmesebb lehetőség a háromszemélyes hálókocsi, amely külön mosdót és reggelit is tartalmaz, 169 euróért.

Az European Sleeper a jövőbeni tervei között szerepel éjszakai járatok indítása Amszterdam és a francia Alpok között, valamint 2025-re egy Amszterdam-Barcelona járat üzemeltetését is, amely jelentősen javíthatja Európa északi-déli vasúti összeköttetésének minőségét – írja a SchengenVisaInfo.

(Forrás:Turizmus.com)

Vissza a hírekhez