Így teszi stresszmentessé a gyerekekkel utazást az Emirates

Sky Travel | 2024.07.23. | Hírek

A légitársaság tudja, hogy a gyermekekkel utazók plusz kihívásokkal néznek szembe, épp ezért számos családbarát szolgáltatással könnyíti meg repülőútjukat, valamint a dubaji reptéri várakozásukat. Ilyen például az egyszerűsített utazás előtti adminisztráció, a kényelmes poggyászfeladás és a reptéri ingyen fagyi is.

Annak érdekében, hogy még a legfiatalabbak is biztonságban és kényelemben tölthessék az utat, a légitársaság ingyenes babaápolási csomagot, foglalható mózeskosarat és pelenkázóasztallal felszerelt mosdókat biztosít járatain. A gyermekek a repülőúton életkoruknak megfelelő, tápláló, egészséges ételek közül választhatnak, a 2 évesnél fiatalabbak számára pedig bio bébiétel, tápszer és cumisüveg áll rendelkezésre.

A fedélzeten a gyermekeket fenntartható anyagokból készült ajándékcsomag várja, tele a saját korosztályuknak megfelelő meglepetésekkel. Amikor a repülés varázsa elmúlik, a kreatív elfoglaltságokat megunják, akkor jelenthet remek szórakozást a több ezer csatornás Ice fedélzeti szórakoztatórendszer, amelyen többek között mesefilmek, Star Wars, Harry Potter és Marvel gyűjtemény, valamint közel 100 videójáték található.

A légitársaság egyedülálló figyelmet fordít a kísérő nélkül utazó 5-11 éves gyermekek biztonságára és kényelmére is.

Az egész utazás alatt kíséri és segíti őket valaki az Emirates földi- és légi személyzetéből, valamint külön váróterem áll a rendelkezésükre, ahol videójátékokkal, Wi-Fi-vel, gyermekmosdóval, valamint finomságokkal várják őket. 

 

Az Emirates a rejtett fogyatékossággal élő gyermekek esetén szenzitív reptéri kiszolgálást és fedélzeti közeget biztosít.

A Dubaji Nemzetközi Repülőtér 3-as terminálján az Emirates piros-fehér csíkos fagylaltoskocsija hozza el a felfrissülést, méghozzá a legforgalmasabb nyári időszakban - július 28-ig minden pénteken, szombaton és vasárnap 12 és 18 óra között ingyen fagyit osztanak belőle. 

(Forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez