Idén már Antalyára is utazhatnak Debrecenből a TUI utasai

Sky Travel | 2024.02.23 | Hírek

A debreceni reptérlátogatás után a TUI Magyarország nyári árualapját a másfél éve megnyitott Mercure Hotel Debrecenben mutatta be Taskár Tamás értékesítési vezető.

A cég kilencfős magyarországi csapata több mint 190 alügynököt szolgál ki, rajtuk kívül 31 partner rendelkezik saját TUI ügynökszámmal – tudtuk meg. Taskár Tamás elmondta, hogy a hálózat folyamatosan növekszik, és minden évben akad egy-egy iroda, amely „kinövi magát" és saját ügynökszámot kap. Az utazásszervezői tevékenységet a TUI Deutschland GmbH végzi.

"A nyári foglalások terén régóta nem látott keresletet tapasztaltunk, az új foglalások jóval meghaladják a tavalyi számokat" – hangsúlyozta Taskár Tamás. Újdonság a TUI ajánlatában a Debrecenből Antalyába közlekedő közvetlen járat, így június 12-től még kényelmesebben lehet eljutni a Török Riviérára.

Az új debreceni járatok mellett Budapestről naponta indul TUI utasokkal SunExpress járat Antalyába, kétszer Izmirbe, valamint heti három alkalommal Freebird Airlines járat szintén Antalyába.

Taskár Tamás kiemelte, hogy az idén lesz magyar nyelven elérhető telefonos kapcsolat a török üdülőhelyen. Törökország mellett az egyiptomi Hurghadára is eljuthatnak idén a TUI utasai az Air Cairo járataival, heti két alkalommal.

Új nyári úti cél a Török Riviérán a TUI Magic Life szállodája, a Beldibi, Kemerben. A kizárólag 16 év felettieknek foglalható all inclusive klub elsősorban felnőtteknek, pároknak és baráti társaságoknak kínál kikapcsolódást változatos sportprogramokkal, partikkal és showműsorokkal.

Karile Bajarune, a TUI Österreich kelet-közép-európai régióért felelős munkatársa kiemelte, hogy a bécsi repülőtérről a TUI hetente induló 200 járatával 10 úti cél érhető el az idén nyáron.

Évek óta a TUI magyar vendégei körében a legnépszerűbb szállodalánc a RIU Hotels & Resorts. 2024 nyarán ez két új mauritiusi hotellel bővült, a kizárólag felnőtteknek szóló Riu Palace Mauritius-szal és a családoknak szóló Riu Turquoise-zal. Jamaikán az ötcsillagos Riu Palace Aquarelle szálloda jelent meg újdonságként.

A TUI hazai utazói fejenként átlagosan valamivel több mint 1000 eurót költöttek az egyhetes nyári vakációra. A vendégek 45 százaléka ötcsillagos vagy magasabb kategóriájú szállást választott, amely négy százalékkal több, mint egy évvel korábban. Az all inclusive ajánlatok iránt továbbra is nagy a kereslet, a TUI vendégeinek több mint 70 százaléka dönt emellett – tudtuk meg.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez