Ide repülhet a legtöbb magyar a nyáron a Wizz Air szerint

Sky Travel | 2024.01.24. | Hírek

A Wizz Air, az idei nyári szezonban közel 4 millió ülőhelyet biztosít majd 70 célállomásra az utazni vágyók számára. Az áprilisban kezdődő, szeptember végéig tartó utazási időszakban a tavalyi rekordot jelentő utasszámot követően ismét kiemelkedő eredményekre számít a vállalat.

A tavalyi nyári szezonban Magyarországról közel 3 millió utas lépett a Wizz Air fedélzetére. Többségük jóval az utazás előtt lefoglalta a repülőjegyet, a legnépszerűbb úti célok a tengerparti nyaralóhelyek, illetve a látnivalókkal teli történelmi városok voltak. A magyarok legkedveltebb úti célja várhatóan idén nyáron is Egyiptom, Görögország, Spanyolország és Törökország lesznek - írják közleményükben.

Az utasok Budapestről és Debrecenből összesen 70 célállomásra utazhatnak, köztük olyan népszerű úti célokra, mint Lárnaka (Ciprus), Iráklion, Korfu és Rodosz (Görögország), Burgasz (Bulgária), Alghero és Catania (Olaszország), Antalya (Törökország), Málta, Alicante, Malaga és Palma de Mallorca (Spanyolország).

 

A légitársaság új járatainak köszönhetően az utazni vágyók Budapestről Sarm es-Sejket és Kairót (Egyiptom), Koppenhágát (Dánia), Debrecenből pedig Rómát (Olaszország) is meglátogathatják a nyáron.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez