Hamarosan európai járaton is tesztelhetjük a Singapore Airlines A350-esét

Sky Travel | 2022. 01. 11. | Hírek

Akik szeretnék kipróbálni, hogy milyen szélestörzsű géppel repülni Európán belül, azoknak erre a Singapore Airlines Airbus A350-900-asaival nyílik lehetőségük viszonylag olcsón utazni Milánó és Barcelona között.

Január 17-től nyílik meg a Singapore Airlines (SIA) Szingapúr-Milánó-Barcelona-Milánó-Szingapúr útvonala, a meglévő milánói járatok meghosszabbításaként – adja hírül az Airportal.hu.

Az útvonalon hetente háromszor, hétfői, szerdai és pénteki napokon repülnek a légitársaság Airbus A350-900-as szélestörzsű repülőgépei.

A szingapúri cég a Milánó és Barcelona közötti szakaszra megszerezte a hatóságoktól az ötödik szabadságjogot, azaz mindkét irányban értékesíthet repülőjegyeket erre is.

Az Airportal hivatkozik a Business Traveller cikkére, amely szerint a légitársaság turista osztályra, egy útra 79 eurótól (kb. 28 500 Ft) kínálja a jegyeket a két város között.

Milánóba és Barcelonába Budapestről viszonylag olcsón el lehet jutni fapados járattal, így akár egy mindkét várost érintő, többnapos látogatás is összehozható, megspékelve az utat a szélestörzsű repülőgépes élménnyel.

 

(Forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez