Dubaj mindenkit vár!

Sky Travel | 2024.01.08. | Hírek

Szuper kedvezményes lehetőséggel indul a 2024-es év azok számára, akik dubaji nyaralást terveznek.

Most 50 százalékos kedvezményt kínál több mint 60 dubaji szálloda, emellett számtalan program is kedvezménnyel vehető igénybe, hogy teljes és költségkímélő legyen a vakáció!

Foglalás: 2024. január 8–14. között
Utazás: 2024. június 1. – augusztus 31. között.

A programban részt vevő szállodák listáján három-, négy- és ötcsillagos hotelek egyaránt megtalálhatók, a városközponttól a Marina vagy akár a Jumeirah parti szállodákig szinte mindenhol találunk olyan hotelt, amelyik ebben az egyhetes akcióban részt vesz.

Ráadásul az év elején a légitársaságok is remek árakkal rukkoltak elő, úgyhogy ha nagyjából féláron szeretnénk egy családi vakációt megejteni Dubajban, akkor annak most jött el az ideje!

Ugye nem kell ismételni, hogy Dubaj bőséges programkínálattal és máshol nem látható és tapasztalható érdekességekkel készül idén is lenyűgözni mindenkit. A gyerekprogramok listája hosszú, de a víziparkok nyilván a lista elején szerepelnek. Ezek közül a legismertebbek az Aquaventure az Atlantisban, a Wild Wadi vagy az AquaFun a Jumeirah Beach-en. Bármelyiket választjuk, biztosan egy egész napos és nagyon szórakoztató programnak nézünk elébe.

A hőségben jólesik a légkondicionált beltéri szórakoztató központokban hűsölni, ezekből is rengeteg van a városban, szinte minden korosztály számára. A legkisebbeknek jó szívvel ajánljuk az oliolit, a nagyobbak kipróbálhatják a Kidzania játékait, míg a tizenéves korosztálynak leginkább a Dubai Mallban található PlayDXB kínál remek szórakozást. A család minden egyes tagja aktív részese lehet a Glitchben kipróbálható VR-programoknak – garantáltan jó szórakozás lesz.

De családi kikapcsolódás a számos témapark is, a leghíresebb a Dubai Park and Resort, ahol egyből két park is a „muszáj kipróbálni” kategóriát képviseli.

A legnagyobb a Motiongate park, ahol az amerikai nagy filmes cégek produkcióinak tematikáját követik a játékok.

Mellette pedig ott a Legoland park – élvezhetjük a víziparkját, de a beltéri, legóból épült miniatűr épületekre is rácsodálkozhatunk.

 

A másik legismertebb park az IMG, amelyben kedvenc rajzfilm- vagy szuperhőskarakterekkel találkozhatunk, vagy a hullámvasutakon száguldozhatunk, persze csak ha bírjuk!

Ennél sokkal több családi program szerepel a www.visitdubai.com oldalon, ahol bátran választhatunk a nyaralás alatt mindenképpen kipróbálni tervezett programok közül.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez