Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France téli menetrendje

Sky Travel | 2024.05.22 | Hírek

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.

Salvadort (Bahia állam, Brazília) heti három járattal (hétfőn, csütörtökön és szombaton) 2024. október 28-tól kezdődően lehet elérni Párizsból. A járatokat Airbus A350-900 típusú repülőgépekkel üzemelteti az Air France, amelyek 324 üléssel vannak felszerelve (34 az üzleti osztályon, 24 a prémium turistaosztályon és 266 a turistaosztályon). Az egykori brazil főváros, amely az UNESCO világörökség része, az Air France 5. célállomása Brazíliában, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza és Bélem után (utóbbi Cayenne-ből, Francia Guyanáról érhető el).2024 telére az Air France heti akár 30 járatot is üzemeltet majd Brazília és Európa között.A brazil GOL légitársasággal kötött kereskedelmi partnerségnek köszönhetően az Air France ügyfelei könnyedén csatlakozhatnak 40 belföldi úti célhoz Brazíliában.

Malét (Maldív-szigetek) heti 2 járattal (pénteken és vasárnap) a téli ünnepi szezonban, 2024. december 20. és 2025. január 5. között lehet elérni az Air France Airbus A350-900-asainak fedélzetén.

Európában Kiruna kerül fel a légitársaság térképére, a svéd városba szombatonként közlekednek az Air France A319-esei december 21-től. Rovaniemi (Finnország), Kittilä (Finnország), Tromsø (Norvégia) és Narvik Lofoten után Kiruna lesz az Air France 5. célállomása Lappföldön. Kiruna, amely az Északi-sarktól 200 kilométerre északra található, ideális kiindulópont a régió érintetlen természetének felfedezéséhez és az északi fény megpillantásához.

Az Air France tovább erősíti az Egyesült Államokba irányuló járatait is. Télen a légitársaság Denverbe és Phoenixbe is közlekedik majd heti három alkalommal. Denver eddig csak nyáron volt elérhető, Phoenix pedig idén nyáron debütál a kínálatban és már télen is foglalható lesz.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez