Aquapark nyitás Šibenikben

Sky Travel | 2024.04.22 | Hírek

Június elején új attrakcióval gazdagodik a horvátországi Šibenik: az Amadria Park Šibenik különleges élményelemekkel és fedett, fűtött területtel nyit újra, aés így lehetővé válik az időjárási körülményektől független, egész éves üzemelés.

A komplexum 36 ezer négyzetméteren (ebből 9100 fedett, fűtött, egész évben működő) egyszerre 4 ezer vendéget képes fogadni.

A létesítményben vízicsúszdák összesen 820 méter hosszúságban, hullámmedence, pezsgőfürdők, gyermekmedencék, wellness és fitnesz klub, három tematikus étterem, bárok, játszóterek és üzletek szolgálják ki majd a vendégeket. 

Több mint 300 különböző játékelem áll rendelkezésre gyerekek számára (locsolók, szökőkutak, vízesések és beltéri játszószobák stb.), illetve itt található a régió leghosszabb mesterséges folyója is, ami igazi kuriózumnak számít majd (Lazy River, 610 méter).

Az aquaparkban összesen száz alkalmazott dolgozik.

A komplexum a tervek szerint az év minden napján nyitva tart. Sajátossága, hogy egy szállodai komplexum részeként épült fel, ezáltal a vendéglátás és kiszolgálás terén is a szállodai színvonalat tartja. 

A régióban ez lesz az egyetlen olyan vizes létesítmény, amely szállodai elhelyezést is tud nyújtani, ráadásul közvetlenül a tengerparton.

Az újjáépülő aquapark a szórakoztató létesítmények építésében világelső kanadai WhiteWater cég projektje, amely olyan világmárkáknak is dolgozott már, mint a Disney vagy a Legoland.

A beruházás összértéke 21 millió euró,

 

az új attrakció révén nemcsak a hotel, de az egész város is új vonzerőt kap, és színesebbé válik a desztináció imázsa. A beruházás jól illeszkedik az ország és a város turisztikai stratégiájába is, hiszen mindenütt kiemelt cél a szezonalitás csökkentése. 

(Forrás: Turizmusonline.hu)

Vissza a hírekhez