A Costa Cruises kiterjeszti képviseletét Kelet-Közép-Európában

Sky Travel | 2024.06.16. | Hírek

A Costa Cruises kiterjesztette meglévő PR képviseletét a Travel Advance desztinációs marketingügynökséggel, és 2024 júniusától a cseh vállalat a hajótársaságot az utazási szakmában is képviseli Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában.

Évek óta a Travel Advance látja el a Costa Cruises PR képviseletét: 2019 végétől Lengyelországban, illetve 2023 elejétől Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában is. Az együttműködés kiterjesztése az utazási szakmai képviseletre jól mutatja a meglévő partnerség sikerét, mely a kelet-közép-európai régió növekvő turisztikai potenciálját használná ki.

A Travel Advance csapata a továbbiakban termékprezentációkat szervez és új üzleti kapcsolatokat épít ki, a Costa Cruises márkaismertségének megerősítése mellett. A további promóciós tervek között szerepelnek szakmai meetingek, sajtóutak és online tréningek is.

A Costa Cruises 2024 elején, éves szinten 20 százalékos növekedést ért el a magyar utasok tekintetében, míg a hajótársaság nettó árbevétele Magyarországon 25 százalékkal növekedett 2023-hoz képest. A magyar utazók által a legkedveltebb hajós útvonalak a Földközi-tengeren, Észak-Európában (a fjordok mentén) és az Egyesült Arab Emirátusokban futnak. A foglalási adatokból kiderül, hogy a magyar utasok 78 százaléka egyénileg foglalja le Costa Cruises hajóútját, míg 22 százalék csoportos szervezésű hajós utazáson vesz részt.

(forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez