A Camponában nyílt a gyorsétteremlánc legújabb egysége

Sky Travel | 2024.06.24. | Hírek

Az étterem fejlesztése 2023. év elején indult, kivitelezése kifejezetten gyorsan, 18 hónap alatt valósult meg. A budatétényi étterem idén az étteremlánc harmadik új egysége: februárban az M1-es autópálya mellett Ácsra, áprilisban pedig Nagykanizsára érkezett meg az eredeti Burger King élmény.

Újabb budapesti városrészbe érkezett meg a BURGER KING®, ezúttal a XXII. kerületben, a Camponában nyitott új egységet az étteremlánc. A bevásárlóközpont foodcourtján található étterem elsőként kapott Magyarországon Pavilion dizájnt, amely modern és letisztult külsőt kölcsönöz az étteremnek. A vendégélmény további fokozása érdekében az étteremben hat Kiosk segítségével választhatják ki a magas minőségű, frissen készített, tűzön grillezett hamburgereket és más kedvenceiket az idelátogatók, és hamarosan a házhozszállítást is elindítják a budatétényi étteremből.

A XXII. kerületben történt jelentős mértékű beruházások és ezáltal létrejött új munkahelyek tovább növelték a környék potenciálját, de a bevásárlóközpont könnyű megközelíthetősége – főleg az M0-ás autóút és 6-os főút közelsége– is fontos szempont volt az étteremlánc számára.

 

„A Campona nemcsak a dél-budai régiót és budapesti agglomeráció nyugati, délnyugati részeit szolgálja ki, de a bevásárlóközpont funkciói az egész országból vonzanak látogatókat. A közelmúltban történt teljeskörű belső felújítással pedig végérvényesen egy új korszakba lépett a center, ennek mi is mindenképp szerettünk volna részesei lenni”

– mondta el Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben ez már a harmadik új éttermünk. Továbbra is folyamatosan keressük a lehetséges, kiemelkedő helyszíneket, reméljük hamarosan újabb nyitásokról számolhatunk be.”

 

A BURGER KING® története 70 évre nyúlik vissza, amikor 1954-ben James McLamore és David Edgerton megalapította az első  éttermet Floridában. Ők ketten voltak azok, akik megragadták a lehetőséget és egy olyan gyorséttermet hoztak létre, ahol elérhető árakon kiváló minőségű burgereket szolgálnak fel vonzó és tiszta körülmények között a kedves vendégeknek.

Mára a világ egyik legnagyobb gyorsétterem lánca, 360.000-nél is több embernek biztosít munkát. Globálisan több mint 18.700 étterme naponta közel 16 millió vásárló igényeit elégíti ki és ma is óránként körülbelül 275 burgert szolgálnak fel, és a világ 100 különböző országában és különféle kultúráiban vannak jelen, köztük hazánkban is.

( forrás:turizmusonline.hu)

Vissza a hírekhez