Miért érdemes minket választani?

A Sky Travel utazási iroda Szabolcs Szatmár Bereg megye egyik legismertebb és legelismertebb idegenforgalmi cége.
A magyar tulajdonban lévő, tőkeerős vállalatunk 1992. május elsejétől kezdte meg tevékenységét. A dinamikus növekedést az eltelt évek folyamatosan bővülő szakmai ismereteivel, tudásával, a magas színvonalú ügyfélkiszolgálásával, a folyamatos fejlődéssel és a maximális ügyfél elégedettségre való törekvéssel értük el.
 
Valamennyi szolgáltatásunk körét úgy alakítjuk, hogy minden jelenlegi és leendő ügyfelünk és partnerünk, igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni, legyen szó magánszemélyről vagy a legkülönbözőbb gazdasági szektorból érkező vállalati ügyfelekről. Magas színvonalú, személyre szabott és professzionális szolgáltatásokkal folytatjuk tevékenységünket az ügyfeleink iránt 100%-ban elkötelezve, színvonalas nyaralási és utazási lehetőségeket és élményeket kínálva kedvező áron.
 
Munkatársaink és partnereink világszerte azon fáradoznak, hogy Utasaink elégedetten és felejthetetlen élményekkel gazdagodva térjenek haza utazásukról.
 
Ön is megérdemli ezt!

 
Biztos és stabil,  saját és nemzetközi háttér, professzionális szakmai múlt és jövőképzés jellemez minket!
Vagyoni biztosítékunkat készpénzben tettük le a szükséges garancia igazolásához,  felelősségbíztosításhoz.
Immár harminc éve változatlan tulajdoni szerkezettel, ugyanazzal a névvel, következetes, korrekt üzletpolitikát folytatva tevékenykedünk.
Cégünk háttere és a turizmuson kívüli más terülteten is jelenlevő tevékenységünk biztos stabilitást eredményez a sokszor gyorsan változó turisztikai piacon.
 
Cégünk hitvallása, hogy utasaink utazási igényeit kielégítve, felhőtlen és idilli nyaralást biztosítsunk a legkisebbektől a legidősebbekig!
Elhivatottak és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy élményeket adhassunk, valódi kikapcsolódást garantálhassunk, a szikrázó napsütésben, a világ bármely területén felbukkanó kalandot, a különleges ízek hazáját vagy éppen könnyed pihenést keresőknek.
 
Cégünk igyekszik utasai számára minél nagyobb választékot kínálni, hogy mindenki megtalálhassa az érdeklődésének és igényeinek megfelelő célországot és szálláshelyet.
Kínálatunkban megtalálhatóak állandó és közkedvelt úti célok. Ezeken túl széles partnerkörünk által nyújtott lehetőségeinknek köszönhetően a világ bármely pontjára van lehetőségünk utazást szervezni. Várjuk megtisztelő ajánlatkérő megkeresésüket személyesen irodáinkban, akár on-line weboldalunkon, kollégáink biztosan megtalálják a legmegfelelőbb úti célt az Ön számára is! 
 
Cégünk törzsutas kedvezményt biztosít azoknak a felnőtt Utasoknak, akik legalább egyszer már velünk utaztak, mellyel kedvezményesen vehetnek részt a következő utazáson.
Továbbá szezon közben is lehetőség van olcsóbban utazni: érdemes honlapunkon figyelni folyamatosan megújuló last minute és super last minute ajánlatainkat.
A first minute ajánlataink által az eredeti árnál sokkal olcsóbban utazhatnak, amikor is még a  teljes kínálatból választhatnak, bebiztosítva helyüket a kívánt utazás kapcsán.
Nagyon jó minőségű, szervezett, kiemelkedően jó ár-érték arányú és pénztárcabarát turisztikai terméket kínálunk az utazónak, gyermektől idősebb korúig, egyedülállóktól csoportosan utazókig.
Folyamatosan frissülő weboldalunkon igyekszünk  mindig a valós idejű foglaltsági információkat és az aktuális legkedvezőbb árakat jeleníti meg utasaink minél pontosabb tájékoztatása érdekében. Itt a nap 24 órájában böngészheti ajánlatainkat. Minden fórumon készségesen állunk utasaink rendelkezésére, személyesen  saját irodánkban, telefonon, emailen, honlapunk segítségével a világ bármely pontján elérhetők ajánlataink.
 
Cégünk az elért eredményeit Önöknek köszönheti!
Úticéljuk legyen akár egy káprázatos ország, páratlan történelmi, régészeti és építészeti örökség, egy mesés kincs megcsodálása, vagy egy  színpompás nyaralás akár egy romantikus álom megvalósítása.
Sikereinket és eredményeinket szívből köszönjük utasainknak és partnereinknek, akik szezonról szezonra bizalmat szavaznak nekünk!
Kérjük továbbra is tiszteljenek meg bizalmukkal, hogy együtt lehessünk minél sikeresebbek, élményekben gazdagabbak!
 
Sikeres nyaralást, kellemes utazást és felejthetetlen élményeket kívánunk leendő és visszatérő Kedves Utasainknak egyaránt!