Vagyoni biztosítékot emelt a Sun&Fun Holidays és a Last Call Travel

Sky Travel | 2022. 06. 01 | Hírek

A 2022-re tervezett vagyoni biztosíték a Sun&Fun Holidays esetében 7,5 milliárd forgalomra volt érvényes, a mostani emeléssel 9 milliárd 250 millió forgalomra biztosítja utasait a Colonnade Biztosító.

Magyarországon a Sun & Fun Holidaysnek van a legszélesebb kínálata a török riviérára, mind kapacitás, mind hotelek tekintetében: saját charterekkel a Tailwind, a Corendon, a Freebird, valamint a SunExpress légitársaságokkal utaztatnak – tájékoztatta lapunkat közleményében az utazásszervező.

Budapestről összesen heti 10, Debrecenből pedig heti 2 járat közül választhatnak utasaik, utóbbi esetében a török riviéra viszonylatában egyedülálló módon nemcsak 7 és 14, hanem 10, valamint 11 éjszakás turnusok is foglalhatóak. Az eredetileg tervezett egy Debrecen–Antalya járat helyett kettő lesz hetente, melyre minden elvárásukat felülmúlva, alig vannak már szabad helyeik.

Árualapjukban található még Kréta, Rodosz, Zakynthos, Bulgária, Egyiptom, valamint Észak- és Dél-Ciprus is.

Az utazásszervező közlése szerint aa török riviérára, Bulgáriába, Ciprusra, és a görög-szigetekre július végéig csak pár szabad helyük van. Úgy látják, az idei év slágere Törökország lehet.

Több olyan szállodájuk is található a török riviérán, melyek kizárólagosan csak náluk foglalhatóak: például a Rixos Premium Belek, a Rixos Premium Tekirova, a Magic Life Jacaranda.

A 2022-re tervezett vagyoni biztosíték a Sun&Fun Holidays esetében 7,5 milliárd forint forgalomra volt érvényes, a mostani emeléssel 9 milliárd 250 millió forint forgalomra biztosítja utasait a Colonnade Biztosító, ami összegszerűn 1 milliárd 850 millió forint vagyoni biztosítékot jelent.

A Last Call Travel is emelt, az eddigi 585 millió forint forgalom helyett 790 millió forint forgalomra biztosítja utasait a Colonnade Biztosító, ezzel vagyoni biztosítéka 158 millió forint lett.

Ezzel az összeggel a Sun&Fun Holidays lett Magyarországon a legmagasabb vagyoni biztosítékkal rendelkező utazásszervező.

(Forrás: turizmus.com)

 

Vissza a hírekhez