Új üzemeltető vette át a megújuló balatonfüredi Anna Grand Hotelt

Sky Travel | 2023.03.27. | Hírek

Januártól az Accent Hotels üzemelteti Balatonfüred ikonikus szállodáját, az Anna Grand Hotelt. A több mint 200 éves múltra visszatekintő, 105 szobás szálloda jelenleg átmenetileg zárva tart, teljes rekonstrukción esik át.

Az Anna Grand Hotel a felújítást követően nyártól 105 szobával, valamint 1200 négyzetméteres wellnessrészleggel várja vendégeit. A rekonstrukció során megőrzik a több mint 200 éves épület klasszicista jegyeit, így a pihenni vágyók modern köntösben élvezhetik majd a reformkor eleganciáját.A szálloda impozáns bálterme akár 300 fő befogadására is alkalmas, legendás helyszíne az 1825 óta megrendezésre kerülő Anna-bálnak.

„Elismerés számunkra, hogy a szálloda tulajdonosa az Accent Hotelst bízta meg az Anna Grand Hotel üzemeltetésével, melynek köszönhetően méltán híres belföldi szállodával bővülhetett sokszínű portfóliónk. A szálloda jelenleg felújítási munkálatok miatt ideiglenesen zárva tart, azonban a terveknek megfelelően a nyári szezonra már megújulva nyitjuk újra kapuinkat vendégeink számára. Folyamatban van a nyitás előkészítése és a kiemelkedő szolgáltatási színvonalat biztosító nyitó csapat kiválasztása” – mondta el Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese a lapunkhoz eljuttatott közlemény szerint.

„Az a célunk, hogy megőrizzük a Balaton ékkövének és ikonikus szállodájának hírnevét, az épület felújításával és az Accent Hotels szakmai hátterével pedig még magasabbra pozicionáljuk az Anna Grand Hotelt. Megújulnak a szálloda szobái, közösségi terei, wellnessrészlege és étterme is” – tette hozzá Bartos Balázs, a szálloda igazgatója.

 

(forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez