Új tengerparti úti cél a Kartago Tours téli kínálatában

Sky Travel | 2023.08.23. | Hírek

Előfoglalási akcióval és értékesítési versennyel vezeti be új úti célját, az ománi Salalah-t a Kartago Tours. Az utazásszervező az idei téli szezonban közvetlen charterjáratokat indít Ras Al-Khaimah-ba is.

A Kartago Tours viszonteladói számára 2023. augusztus 18-tól foglalható az utazásszervező téli és tavaszi árualapja. A szezon újdonsága a „Kelet Karibjaként" is emlegetett ománi Salalah, Ras Al-Khaimah pedig idén először közvetlen charterjárattal szerepel a Kartago Tours kínálatában.A bejelentéssel egyidejűleg induló értékesítési verseny nyerteseinek az utazásszervező garantált helyet biztosít a fenti desztinációkat bemutató study tourjaira - tájékoztatta lapunkat az utazásszervező.Omán fővárosától, Maszkattól mintegy 1000 kilométerre délre, magas hegyvonulatok és kilométernyi széles, fehérhomokos strandok között fekszik a tömjénfákkal körülölelt Salalah. Tőle nagyjából tizenöt kilométerre található az újonnan létrehozott üdülőrégió, Hawana Salalah, ahol a hatalmas üdülőkomplexumok némelyike all Inclusive szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A helyszínen, akárcsak az Emirátusok-beli Ras Al-Khaimah-ban a Kartago Tours magyar nyelvű idegenvezetőt biztosít.

A fentiek mellett az egyiptomi Hurghadára az idei téli és tavaszi menetrendben is elindítja közvetlen charterjáratát az iroda. A chartert a Smartwings üzemelteti. A járatok szombatonként indulnak.

A Kartago Tours Zrt. frissen kinevezett cégvezetőjeBocsák Zsófia elmondta: „A most bejelentett két új, közvetlenül elérhető úti cél a Kartago Tours anyacégének, a DER Tourisiknak más közép-európai piacain már nagy sikert aratott, így okkal bízunk benne, hogy a magyar utasok körében is gyorsan ismert és népszerű lesz Salalah és Ras Al-Khaimah is".

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez