Új év, új szálloda Pécsett

Sky Travel | 2022.12.20. | Hírek

Decemberben befejeződött a Palatínus Boutique Hotel kivitelezése és elindul a próbaüzem, hogy januártól már vendégeket is fogadhasson a Pécs szívében kialakított szálloda - tájékoztatta lapunkat a ház.

A korábban Aranyhajó Fogadóként ismert épület a teljeskörű felújításnak köszönhetően a modern elegancia jegyében, 4 csillagos boutique hotelként él tovább, amiről korábban már ITT írtunk. A Palatínus Boutique Hotel több mint egy belvárosi szálloda. Sokkal inkább olyan igényes, innovatív, környezettudatos miliő, amely a múlt értékeit ötvözi a jövő technológiájával. A modern, dizájnos kivitelezéshez barátságos hangulat társul, melyet a műemléki épület sajátosságai tesznek még egyedibbé.

A hotelben 29 szoba áll majd rendelkezésre, három kategóriában. A prémium felszereltség, a design bútorok és az egyedi stílus és maximális komfort mindegyikben adott. A szállodában kiemelt figyelmet kap a frissítő alvás kényelme, melynek érdekében a szobákba magas minőségű ágymatracok, kényeztető ágyneműk és textíliák kerültek.

Mivel a jó nap egy kiadós reggelivel kezdődik, ennek is megadják a módját a szállodában. A tartalmas brunch fogások elkészítésekor előtérbe kerülnek a helyi termelőktől származó szezonális zöldségek és gyümölcsök is. A hagyományostól eltérően mindezt olyan különleges szervírozásban tálalják, ami garantáltan élménnyé teszi az étkezést, és az ünnepi reggelik hangulatát idézi.

Új szálloda lévén a környezettudatos szemlélet és az okos megoldások sem maradhatnak el. A papíralapú nyomtatványok, tájékoztatók vagy a plasztik kártyák helyett a vendégek okostelefonjukkal működtethetik a különböző felületeket. A legtöbb információ QR kóddal előhívható, valamint az igényelt szolgáltatások digitális eszközök segítségével egyszerűen kezelhetők. Igy nincs felesleges papírhasználat, csak környezetkímélő és tudatos felhasználás.

A fürdőszobákban natúr-kozmetikumokból összeállított pipere termékek várják a vendégeket, a takarítás során pedig ökotudatos tisztítószerek kerülnek felhasználásra. A projekt a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. támogatásával valósult meg.

 

(forrás: Turizmusonline)

Vissza a hírekhez