Terasszal nyitja meg a nyári szezont a Danubius Hotel Helia

Sky Travel | 2023.06.15 | Hírek

A Danubius Hotel Helia nyári kampányában külön étlappal és programokkal nyitja meg Duna-parti teraszát, nem csak a hotelvendégek, de a fővárosiak előtt is.

Júniustól megnyílt a Danubius Hotel Helia terasza, ahová nemcsak a szállóvendégeket, hanem a budapesti lakosokat, Budapestre látogató külföldieket is várják – közölte lapunkkal a Danubius Hotels. Szeretnék, ha nem csak a szálloda lakói, hanem a családok, kutyások, fiatalok is birtokba vennék a nyáron ezt a különleges helyszínt.

A Duna-part közvetlen szomszédságában street food és bisztró ételek, hideg italok, új koktélok, beszélgetős sarkok és napozóágyak is várják a vendégeket. Pénteken és szombatonként lounge zene fogadja az ide látogatókat.

A Helia teraszának gasztronómiai kínálata a nyári időszakhoz illeszkedik, új, saját étlappal. "Az ételek és italok kialakításánál a fő hívószavak a street food, a szezonalitás és a trendek, azaz az itthon legnépszerűbb szabadtéri ételek kiválasztása voltak. Így kerültek az étlapra a burritok, a halas ételek, de magyaros kínálattal is készülünk, mint a lángos, desszertnek pedig a spanyolok kedvencét, churrost ajánlunk” – mondta el a Danubius Hotel Helia szállodaigazgatója, Heréb István.

 

Okos rendszerrel felszerelt szobák

2023 májusában került átadásra a Danubius Hotel Helia egyik épületszárnya 51 új szobával. A felújításkor egy modern, a már korábban megújult közösségi terekhez illeszkedő szobatípust szerettek volna kialakítani. A belsőépítész az a Nathalie Rottenburg volt, aki a Helia korábbi megújulásait is tervezte.

A szobák „okos rendszerrel” lettek felszerelve, ami nemcsak a vendégélmény fokozására, hanem az energiagazdálkodás miatt is fontos lépés a Danubius Hotels életében. Az okos rendszer azt jelenti, hogy távolról akár a recepcióról irányíthatóak a szoba elektromos berendezései és minden fogyasztás mérhető, így az adatok értékelése során megfelelő intézkedéseket lehet hozni az energiatakarékosság jegyében.

(forrás:Turizmus.com)

Vissza a hírekhez