Télen naponta indít járatot Madrid és Budapest között az Iberia

Sky Travel | 2023.07.11. | Hírek

Közzétette 2023/24-es téli menetrendjét az Iberia. A spanyol nemzeti légitársaság a következő téli időszakban is fenntartja közvetlen járatait Madrid és Budapest között, a hét minden napján repül majd a két város között.

Jelentősen növeli kapacitásait az Iberia az október 28-án kezdődő, 2024. március 30-ig tartó téli menetrendjében. Az International Airlines Grouphoz tartozó légitársaság hetente több mint 300 járatot indít madridi központja és Latin-Amerika között, ami 2019-hez képest mintegy 14%-os növekedést jelent. A téli időszakban az Ibeira több mint kétmillió ülőhelyet kínál a régióba, többek között Peruba, Argentínába, Chilébe, Brazíliába, Venezuelába, a Dominikai Köztársaságba és Puerto Ricoba – olvasható a légitársaság sajtóközleményében.

Az Iberia 2019-hez képest 24 százalékkal növeli az Európából az Egyesült Államokba repülő járatok számát, hetente több mint 90 járatot indít a két régió között. Bostonba hetente öt, Miamiba naponta kettő, Chicagóba napi egy, Dallasba heti négy, New Yorkba pedig hetente 11-14 járat repül.

Az Iberia fő újdonsága az európai piacon az idei téli szezonban a finnországi Lappföld fővárosába, Rovaniemibe indított útvonal lesz hetente kétszer, december 2. és február 10. között.

Az európai piacot tekintve az Iberia csoport 2019-hez képest 5 százalékkal növeli járatainak számát. Rekordszintű kapacitást kínálnak Párizsba, Rómába és Milánóban, de nő a járatgyakoriság Velence, Zürich, Athén, Prága, Düsseldorf, Oslo, Stockholm, Budapest és Hamburg irányába is.

A légitársaság a 2019-es kínálathoz képest heti kettővel növeli a járatok számát Madrid és Budapest között, ami a foglalási rendszer szerint napiszintű járatot jelent a spanyol fővárosba.

(forrás:turizmus.com)

 

 

Vissza a hírekhez