Tajpeji városnézés tranzitutasoknak

Sky Travel | 2023.05.03. | Hírek

Több évi szünet után a Tajvani Turisztikai Hivatal ismét félnapos ingyenes városnézést kínál a tranzitutasoknak, hogy ezzel is kedvet csináljon a külföldi turistáknak egy hosszabb tartózkodására, tájékoztatta lapunkat a tajvani China Airlines (CI).

Az ingyenes félnapos túrákon azok a tranzitutasok vehetnek részt, akiknek 7-24 órát kell várakozniuk a csatlakozó járatuk előtt, és érvényes vízummal rendelkeznek a Kínai Köztársaságba, vagy olyan országokból érkeznek, amelyek vízummentes beutazást tesznek lehetővé - tájékoztatta lapunkat a China Airlines magyarországi GSA-képviselője, az Aviation kft.

Az átutazók 2023. május 1-jétől a https://halfdaytour.taiwan.net.tw/ címen foglalhatnak helyet a túrákra. A Tajvani Turisztikai Hivatal reméli, hogy ez a kampány lehetőséget ad az átutazóknak arra, hogy megismerjék Tajvan kultúráját, sajátosságait, és arra ösztönzi őket, hogy a jövőben Tajvant válasszák úti célként.

Három túrát kínálnak az átutazóknak angol nyelvű idegenvezetéssel: délelőtt a "Tajpej felfedezése", délután "A tajvani természet szépsége és a hagyományos tajvani művészet" programot, este pedig a "Gourmet túrát".

Ezek mellett májustól három új "On Your Own" túrát is bevezetnek, hogy az utazóknak rugalmasabb utazási lehetőségeket biztosítsanak. Ezek a túrák programajánlatokat, a Taoyuan Airport MRT-vonalon, lényegében a tajpeji metrón egyirányú utazásra jogosító utalványokat és kedvezményeket kínálnak a partnerüzletekben, így a látogatók saját maguk fedezhetik fel a metróvonalon található látnivalókat.

 

Az ingyenes félnapos túrákra 10-45 nappal előre kell foglalni a rendezvény weboldalán, a saját vezetésű túrákra pedig 5-45 nappal előre. A szabad helyek függvényében az átutazók Tajvanra érkezésük napján is foglalhatnak.

(forrás:turizmus.com)

Vissza a hírekhez