Startol a világ legnagyobb tengerjáró hajója

Sky Travel | 2022. 02. 25. | Hírek

Három évig építették a világ legnagyobb tengerjáró hajóját egy francia gyárban, mely napokon belül első útjára indulhat - írja a CNN cikke alapján a www.szeretlekmagyarorszag.hu.

A Wonder of the Seas (magyarul: Tengerek Csodája) már megérkezett abba a floridai kikötőbe, ahonnan március 4-én első útjára indul.

A roppant méretű hajó több mint háromszor olyan hosszú, mint egy focipálya (362 méter), és 47 méteres magasságával másfélszer akkora, mint egy tízemeletes panelház. A 18 fedélzetes hajón 2300 fős személyzet lesi a maximum 6988 vendég minden kívánságát.

A Royal Caribbean International ötödik Oasis-osztályú hajóját vasárnap este vontatták be a Fort Lauderdale-i kikötőbe. A hajót hat éve kezdte tervezni a társaság, amely az utasok javaslatait és partnereik visszajelzéseit is figyelembe vették.

 

A Wonder of the Seas első útjain 5-7 éjszakás körutazásokat teljesít Florida és a Karib-térség szigetei között. A tervek szerint májusban Barcelonából és Rómából indul mediterrán körutakra a monstrum.

 

(Forrás: Turizmus Online)

Vissza a hírekhez