Okos alvókapszulákban pihenhetnek a bécsi repülőtér utasai

Sky Travel | 2022. 02. 07. | Hírek

Alvókapszulákat helyeztek el a bécsi repülőtér hármas terminálján. Az olasz Zzzleepandgo startup cég által tervezett és gyártott 16 okoskabinban az utasok akár egy egész éjszakát is eltölthetnek, de munkához, vagy rövidebb pihenéshez is zavartalan környezet biztosíthat.

A kabinokban elektromos aljzatok és USB-csatlakozók állnak rendelkezésre a saját eszközök töltésére, emellett vezetéknélküli internethozzáférést, személyes tárgyak elhelyezéséhez pedig polcokat és kihajtható asztalkát használhatnak a vendégek – tudta meg az AIRportal.hu.

Az alvókapszulák multimédiás szórakoztatórendszerrel is el vannak látva, az utasok filmeket és zenét is streamelhetnek, továbbá ezzel működtethetik a kórokozókat is szűrő szellőzést és a világítást.

A kabinokat előre online lehet lefoglalni, de akár a helyszínen is, érintőképernyőkön. Az áruk óránként 9, egy teljes éjszakára 48 euró.

 

A vendégek a bérlési időszak alatt korlátlan alkalommal elhagyhatják a kabint, és vissza is térhetnek oda.

 

A kabinokat minden használat után takarítják és az osztrák járványügyi szabályokkal összhangban rendszeresen fertőtlenítik is.

 

(Forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez