Összefogott az Emirates és a SriLankan Airlines a jobb csatlakozásért

Sky Travel | 2023.09.22. | Hírek

Srí Lanka a magyar utasok körében is népszerű úti cél, így sokakat érinthet, hogy az Emirates és a SriLankan Airlines interline megállapodást kötött. Az új partnerség több utazási lehetőséget és felfedezésre váró úti célt kínál a légitársaságok utasainak.

Az Emirates és a SriLankan Airlines új interline megállapodása megkönnyíti az utazók számára, hogy zökkenőmentes csatlakozással Dubajon vagy Colombón keresztül 30 további célállomásra, köztük Indiába, a Maldív-szigetekre, a Közel-Keletre és Ázsiába utazzanak.

A megállapodás révén a két légitársaság utasai egyetlen jegyen foglalhatják le a csatlakozó járatokat, amivel gyorsabbá és egyszerűbbé válik mind az utazás megtervezése, mind a becsekkolás és a poggyászfeladás.

Az interline partnerség révén az Emirates utasai 15 regionális célállomás közül választhatnak, amelyeket a SriLankan Airlines üzemeltet Colombón keresztül. Az interline hálózat két új indiai célállomást, Madurai-t és Tiruchirapallyt, valamint a Maldív-szigeteken található Gan-szigetet is magában foglalja.

 

A SriLankan Airlines utasai az Emirates globális hálózatának előnyeit is kihasználhatják, hiszen Dubajon kívül további 15, az Emirates által üzemeltetett járatra szállhatnak át.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez