Négycsillagos sporthotel épül Szegeden

Sky Travel | 2022 06.22. | Hírek

A Market Építő Zrt. a kivitelezője a Szent Gellért Fórum elnevezésű sportkomplexum mellett épülő négycsillagos, 50 szobás sporthotelnek.

A Hotel Stars Union, illetve LEED Silver minősítésnek is megfelelő négycsillagos hotel közel 6000 négyzetméteres alapterületen valósul meg - olvasható a Szent Gellért Fórum sportkomplexum honlapján.

Az épület földszint, plusz két emeleti szinttel fog rendelkezni, amelyhez egy több, mint 2500 négyzetméteres közvetlen zöldterület fog tartozni. A tereprendezési és kertépítési feladatok során belső közlekedőutak és parkolók lesznek kialakítva.

A tervek szerint a földszinten kap majd  egy recepció, közösségi terek, lobby, konferenciaterem, egy 350-400 adagos főzőkonyha-és étterem, wellness kiszolgáló funkciók, terasz, valamint egy a kápolna.

A két emeleten minden szinten 22 standard szobát és egy-egy apartmant, illetve akadálymentesített- és családi szállodai szobákákat, továbbá közlekedőket és teraszokat alakítanak ki, a tetőtérben pedig a különböző gépészeti helyiségek és a tetőkert fog elhelyezkedni.

A Szent Gellért Fórum sport- és rendezvényközpont otthont ad különböző hazai és nemzetközi sportesemények lebonyolítására, valamint számos kulturális és céges rendezvény tereként is szolgál. A hiánypótló sporthotellel az épületegyüttes komplex szolgáltatást tud nyújtani a sportolni és szórakozni vágyó látogatóknak, vendégeknek.

 

(forrás: Turizmus.com

Vissza a hírekhez