Négy vidéki szállodával bővült a Hotel & More Group portfóliója

Sky Travel | 2022. 10.07. | Hírek

A Hotel & More Group kínálata 4 belföldi szállodával bővült, így már 20 belföldi, 5 székelyföldi, egy szlovén és egy horvát szálláshellyel rendelkeznek – közölte Klemm Balázs, a cégcsoport vezérigazgatója az MTI-vel.

A vezérigazgató közölte: a csoport 2021-es nettó árbevétele 3,2 milliárd forint volt, idén – az évközben csatlakozó szállodák forgalmát is figyelembe véve – várhatóan eléri a nettó 4,85 milliárdot.

A bővítéssel már a négy csillag superior besorolású siófoki Residence Hotel Balaton, a négycsillagos ráckevei Duna Relax Hotel és a noszvaji Oxigén Family Hotel, valamint a Tündérkert Hotel Noszvaj is a csoporthoz tartozik. (Amint arról korábban beszámoltunk, a Hotel & More Group az Eventrend Grouptól vette át október 1-jétől ezeknek a vidéki szállodáknak az üzemeltetését – a szerk.)  A négy hotel mindegyike az egyéni utazók, illetve a rendezvényturizmus szempontjából is vonzó adottságokkal rendelkezik.

Klemm Balázs kifejtette: az energiaárak emelkedése a cégcsoportot éppúgy érintik, mint minden más vállalkozást, minden egységükben folyamatosan megvizsgálják a korszerű energiaforrásokra való áttérés lehetőségét, ugyanakkor nem terveznek szállodabezárást. Az energiahatékony működés érdekében a kevésbé kihasznált időszakokban korlátozzák a wellness nyitva tartást, a foglaltság függvényében pedig átmenetileg lezárnak szárnyakat, miközben előnyben részesítik a klímával való fűtést.

A költségérzékeny működést a fentieken túl a Hotel & More Group saját fejlesztésű foglalási rendszere, illetve a saját fejlesztésű mobil applikációja, valamint a Hotel & More Partnerprogram és Hotel & More Hűségprogram is segíti.

Tavaly 235 munkavállalóval működtette szállodáit a cégcsoport, 2022-ben pedig az év során csatlakozó egységek révén 323-ra emelkedett a foglalkoztatottak száma. Klemm Balázs elmondta: 2023-ban átlagosan 65 százalékos kihasználtságra számítanak a szállodáikban.

(forrás: Turizmus.com) 

Vissza a hírekhez