Most bárki beköltözhet három éjszakára a Mikulás finnországi otthonába

Sky Travel | 2023.12.05. | Hírek

Minden évben családok milliói várják a Mikulás látogatását, most azonban lehetőség nyílt rá, hogy egy szerencsés család az ő kunyhójában töltsön el pár éjszakát Finnországban, miközben a Télapó postájának működésébe is bepillantást nyerhet.

Az Airbnb nyereményjátékot hirdetett, melynek keretein belül a győztes család három éjszakát tölthet el a Mikulás kunyhójában a finnországi Rovaniemi városában, ahol igazi karácsonyi csodaország várja őket.

Itt található a Télapó postája, amely a forgalmasabb napokon akár 30 ezer levelet is fogad a világ különböző országaiból.

A szerencsés család a rendkívüli szálláslehetőség mellett a posta működésébe is bepillantást kaphat: önkéntes munkát vállalhatnak a Mikulásfalu postahivatalában, és segíthetnek a manóknak a több ezer levél kezelésében. A házigazda egyébként a posta „főmanója", Katja lesz, aki csapatával együtt ad majd gyorstalpalót a lakóknak a posta működéséről.

 

Természetesen mindemellett különböző finn specialitásokat kóstolhatnak a nyertesek, felpróbálhatják a manók ruháit, és motoros szánnal járhatják be a téli csodavilágot.

A család december 18. és 21. között lehet majd a Mikulás vendége, ráadásul a Visit Finlandnek köszönhetően ingyenes menettéri repülőjegyeket is kapnak a szerencsések London és Rovaniemi között.

A sorsolásra december 11-től lehet jelentkezni az Airbnb oldalán legfeljebb két felnőttnek és két gyermeknek.

 

Pár hónapja Shrek otthonába költözhettek be az igazán szerencsés vendégek két éjszakára.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez