Mi a Te maldív történeted? Meséld el!

Sky Travel | 2023.04.18. |

A Visit Maldives május 30. és június 2. között rendezi meg a Storyteller Konferenciáját a Maldív-szigeteken. Több mint 50 újságírót, bloggert, influencert, szövegírót hívnak meg a világ minden tájáról, hogy a konferencia résztvevői egymást inspirálva megírják a történeteiket az élet napos oldaláról.

A meghívott résztvevők idilli környezetben, inspiráló helyszíneken tapasztalhatják meg a Maldív-szigetek ezernyi csodáját, hogy mindebből a helyszínen alkossanak, és benyomásaikat videókban, fotókon, cikkekben, közösségimédia-posztokban osszák meg.

konferencia koncepciója a "Redefining MICE"; az események stílusosan az Indiai-óceán partján, a pálmafák árnyékában zajlanak, ahol bárki nyugodtan sétálhat akár egész nap mezítláb is.

A konferencia résztvevőinek lehetőségük lesz arra, hogy részt vegyenek különböző témák közös megvitatásában. Szó lesz a fenntartható turizmusról, a közösségi média szerepéről a promóciós kampányokban és más, aktuális és érdekfeszítő témákról.

Találd meg a Te témád!

A közös beszélgetések mellett szekcióülések is lesznek, ahol minden résztvevő a számára legérdekesebb témában merülhet el. Lehetőségük lesz megismerkedni a maldív kulturális örökséggel, a szigetország történelmével, a helyi gasztronómiával, a halászok hagyományos életformájával.

 

Pop-up standok

A konferenciára neves, helyi alkotók is meghívást kapnak, akik hat pop-up standon a saját művészeti eszközeikkel mutatják be a Maldív-szigeteket. De lehetőség nyílik arra is, hogy a vendégek a helyi kézművesek munkájába kapjanak betekintést.

Gálavacsora

A konferenciát lezáró fergeteges gálavacsorára a Crossroads Maldives Beach Clubban kerül sor élőzenével és egyéb programokkal. A menü a maldív és a nemzetközi gasztronómiai fogások fúzióját teremti meg, ami valódi kulináris élményt ígér.

 

Kísérőprogramok

A gálavacsorával nem ér véget az esemény, az igazi kalandok ezt követően várnak a résztvevőkre, akik úszhatnak az óceán szelíd óriásaival, Manta rájákkal és bálnacápákkal, kipróbálhatnak számos vízi sportot, gasztronómiai túrára indulhatnak, kirándulhatnak és piknikezhetnek az óceán partján.

A konferenciát követő programok a Maldív-szigetek nyolc különböző régiójában zajlanak:

● Baa Atoll

● Dhaalu Atoll

● Laamu Atoll

● Ari Atoll

● Lhaviyani és Noonu Atoll

● Gnaviyani Atoll

● Kaafu Atoll

● Seenu Atoll

 

Csatlakoznál?

Ha nem pályáztál, de szívesen részt vennél a Visit Maldives Storyteller Konferencián, annak sincs akadálya. A Visit Maldives exkluzív szálláscsomagot kínál 950 dollárért. A csomag a következő szolgáltatásokat tartalmazza: 3 nap/2 éjszaka szállás a SAii Lagoon Maldív-szigeteken reggelis ellátással, ebédet és vacsorát 2023. május 30-án.

Megjegyzés: Ez a szálláscsomag-ajánlat csak a Visit Maldives Storytellers' Conference résztvevőire érvényes. A csomag nem tartalmazza a repülőjegyeket.

(forrás:Turizmus.com)

Vissza a hírekhez