LEGOLAND Hotel nyílt Dubajban

Sky Travel | 2022. 02. 09. | Hírek

Január végén megnyitott a LEGOLAND Dubai Resortban a LEGOLAND Hotel, amelynek mind a 250 szobáját a LEGO játékok világa ihlette.

Ez az első olyan, családok részére tervezett szálloda a Közel-Keleten, amely 250, kizárólag LEGO-témájú szobájával teljesen rabul ejti a gyerekek képzeletét.

A sokszínű, ötszintes szállodát úgy tervezték, hogy a családokat az általuk választott játékos világba vigye. Az élmény akkor kezdődik, amikor a látogatók felhajtanak a szállodába, ahol megpillantják a szeretett Ollie, a sárkány teljes méretű alakját.Már a belépéskor láthatjuk, hogy a gyerekek szívesen látott vendégek, a gyermeknagyságú bejelentkezést szolgáló recepció megválasztásával az elejétől részeseivé válnak a szálloda nyújtotta kalandoknak, mielőtt elszaladnának a nyitott játszóterekre, ahol elkezdődhet a kockaépítési móka.

A gyerekek izgalmas LEGO-építő műhelyekhez is csatlakozhatnak, vagy megmozgathatják fantáziájukat azáltal, hogy a modellépítő mesterek munkáját nézik.

A szálloda folyosóin LEGO-témájú falfestmények és szőnyegek várják a vendégeket, a szobákban a tartózkodás ideje alatt szabadon használható LEGO DUPLO kockák, illetve a szoba berendezéséhez tökéletesen illeszkedő, speciálisan megépített LEGO modellek fogadják a kicsiket és szüleiket.

Minden családi szoba maximum 5 fő elszállásolására alkalmas, külön a gyerekek számára kialakított rész emeletes ággyal és összecsukható ággyal, valamint egy king-size ággyal a szülők számára.A családok öt szobatéma közül választhatnak, köztük "Pirate," "Adventure," "LEGO Ninjago," "LEGO Friends," és "Kingdoms." Nagyobb családok választhatják a szálloda valamelyik családi lakosztályát, amelyek maximum 8 fő elszállásolására alkalmasak.

A reggeli elfogyasztására a Bricks Family Restaurant áll a vendégek rendelkezésére, amely gyerekbarát, svédasztalos étkezést kínál. A Skyline Lounge is kellemes időtöltést bizosít, gyerekbarát kínálatának és grafikus LEGO kilátásának köszönhetően.

Az élményt egy szabadtéri úszómedence, külön csobbanópárnával a kicsik számára, egy ajándékbolt és egy diszkó témájú lift teszi teljessé, amellyel a családok a szobájukba táncolhatnak! Szerethető, sétálgató LEGO-figurák jelennek meg a szállodában, hogy még varázslatosabbá tegyék az ott töltött időt, s a látható, lenyűgöző LEGO-modellek bizonyára minden alkalommal elkápráztatják a gyerekeket.

A LEGOLAND Dubai Resort a 2-12 éves gyermekkel érkező családok üdülőhelye, amely magába foglalja a LEGOLAND Dubai vidámparkot több mint 40 LEGO témájú túrával, bemutatóval és építési élménnyel; a LEGOLAND vízi parkot több mint 20 családbarát LEGO-témájú csúszdával és látnivalóval; illetve mostantól a régió egyetlen LEGO-témájú szállodájával, a LEGOLAND Hotellel.

Az első LEGOLAND Park 1968-ban nyílt meg Billundban, Dániában, később további kilenc LEGOLAND parkot avattak az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Németországban, Malajziában, az Egyesült Arab Emírségekben és Japánban. A LEGOLAND Dubai 2016 óta fogadja a vendégeket.

A LEGOLAND Dubai a Sheikh Zayed úton található, szemben a Palm Jebel Alival, egyenlő távolságra Dubai és Abu Dhabi nemzetközi repülőtereitől.

További információkért látogasson el a www.LEGOLAND.ae oldalra.

 

(Forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez