Körhintával, koripályával és adventi programokkal csábít a város feletti Tetőkert

Sky Travel | 2023.11.17. | Hírek

November közepétől ismét megnyitja kapuit a Winter Wonderland a Westend Tetőkertjén. Körhinta, koripálya, fűtött sátor, adventi programok, illatos karácsonyi ételek és italok várják a látogatókat egészen december végéig.

A Westend Tetőkerten kialakított Winter Wonderland a hétköznapokon és hétvégén is korcsolyapályával és különböző programokkal várja az érdeklődőket egészen az év végéig.

A decemberi hétvégéken különböző koncerteken élvezhetjük az élő zene varázsát. Lesz mézeskalács díszítés és meseolvasás, Vegán Christmas, vasárnaponként kézműves foglalkozások. December 3-án a Mikulás is megérkezik a Tetőkertre. A Winter Wonderland by Westend egészen december 31-ig várja a látogatókat, hogy a két ünnep között is kipróbálhassák a korcsolyapályát vagy a körhintát.

A belépés ingyenes a 10 év alatti gyermekeknek és azoknak, akik rendelkeznek érvényes VI. vagy XIII. kerületi lakcímkártyával. 10 éves kor felett 1500 forintért lehet belépőjegyet venni, amit a nyár óta felújított ételudvarral hívogató bevásárlóközpont vissza is ad Westend ajándékkártya formájában.

A Tetőkert különleges szabadtéri helyszínként szóba jöhet a cégek számára is.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez