Kilenc járatot indít újra tavasszal a Wizz Air

Sky Travel | 2022.03.24 | Hírek

A Wizz Air bejelentette, hogy több korábbi, népszerű járatát visszavezeti kínálatába. Márciustól az utazni vágyók Budapestről ismét repülhetnek London-Gatwick repülőterére, emellett pedig Edinburgh, Oslo, Podgorica, illetve Varsó, Bologna, és Szkopje is elérhető lesz a légitársaság járataival.

A légitársaság közlése szerint folyamatosan törekszik hálózatának fejlesztésére, ezt bizonyítja a visszatérő járatok nagy száma is. A Wizz Air utasai számára hamarosan nyolc ország kapuja nyílik ki újra: Norvégia, Lengyelország, Montenegró és Macedónia mellett Skócia és Anglia fővárosa, valamint Ciprus legnagyobb tengerparti üdülőcentruma és Izrael kulturális központja is visszatér a légitársaság kínálatába.

Nemcsak Budapestről, hanem Debrecenből is indítanak új járatokat: innen márciustól a Tel-Aviv és a Lárnaka szerepel újra a légitársaság menetrendjében.A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az utazásszervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről.Indulás előtt javasolják az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás, ugyanitt pedig a különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is bővebb információ található.

Bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

(forrás: urizmus.com)

Vissza a hírekhez