Kiderült, melyek a Ryanair-rel utazó magyarok legkedveltebb deszinációi

Sky Travel | 2023.08.01. | Hírek

Idén nyáron a Ryanair hetente több mint 450 járatot indít 56 útvonalon Magyarországra és Magyarországról. A légitársasság most felfedte a legkeresettebb desztinációit a magyarok között: idén a legnépszerűbb úti célok közé tartozik Olaszország, az Egyesült Királyság és Spanyolország.

A családok leginkább Olaszországot (19%), az Egyesült Királyságot (15%) és Görögországot (13%) választják, és közel háromnegyedük a 3-7 napos utazásokat részesíti előnyben. Az egyedülálló felnőttek azonban nagyobb valószínűséggel választják az Egyesült Királyságot (24%), Olaszországot (17%) és Spanyolországot (7%).

Az utasok körében a legnépszerűbbek a legfeljebb 3 napos utak, ezek összes foglalás felét a teszik ki, de ez a százalék az egyedüli utazók körében pedig még magasabb (60%). A magyar utazóknak összességében kevesebb mint az ötöde utazik csak el egy hétnél több időre.Alicja Wójcik-Gołębiowska, a Ryanair közép-kelet-európai és balti országigazgatója elmondta:

"Az utolsó pillanatos nyári kiruccanás lefoglalásához és a helybiztosításhoz a Ryanair különleges ülőhely-értékesítést indított" Hozzátette, a jegyárak 29,99 eurótól kezdődnek és a Ryanair weboldalán érhetőek el.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez