Kétszintes villákkal és privát medencékkel csábít az új tengerjáró luxushajó

Sky Travel | 2023.11.28. | Hírek

Hivatalosan is bemutatták a Celebrity Cruises Edge-szériájának új tagját, a Celebrity Ascentet, és bejelentették a hajótársaság legújabb tagjának érkezését is: 2025 novemberében a Karib-térségben bocsájtják vízre a Celebrity Xcelt.

A hajózási vállalat Edge-osztályának negyedik hajóján, a Celebrity Ascenten eddig nem tapasztalt kulináris élményekben lehet része az utazóknak. Az 1400 fős személyzettel rendelkező Ascent a Fort Lauderdale’s Port Everglades-ből hajózik majd ki, hogy megkezdje a Karib-tengeri utazását.

A cég azt is bejelentette, hogy hamarosan érkezik az Edge-széria új, ötödik tagja, a Celebrity Xcel. Akárcsak a Celebrity Ascent, amely 2024. december 3-án debütál, a Celebrity Xcel is úgy mutatja be vendégeinek a körülöttük lévő csodavilágot, ahogy korábban még sosem láthatták. A Retreat nem csak a lakosztályok terén nyújt minden igényt kielégítő élményt, de szolgáltatásaiban is az exkluzivitás jellemzi, és egy gyönyörű napozóterasz koronázza meg. A szállások a modern kor igényeit kielégítik a kétszintes villákkal, amelyekhez privát medence is tartozik a végtelenség érzetét keltő erkélyen.

A fedélzet számos egyedi megoldású medencét is tartogat, de a kikapcsolódást szolgálja a többszintes, több teraszos Sunset Bar is. A tenger mellett a Daniel Boulud nevével fémjelzett fine dining étteremben sosem kóstolt ízvilággal koronázhatják meg a napot a vendégek.

A Celebrity Xcel 2025 novemberében debütál majd a Karib-térség vizein és Fort Lauderdale-ből hajózik ki egy hét éjszakás útra érintve a Bahamákat, Mexikót, a Kajmán-szigeteket, Puerto Platát, St. Thomast és St. Maartent - tájékoztatott a hajótársaság hazai képviseletét ellátó Tengerjáró Kft.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez