Kényelmes transzferbuszokkal érkezhetnek a vendégek a MICE Business Day-re

Sky Travel | 2023.10.24. | Hírek

Az Official Budapest Castle Bus jóvoltából a MICE Business Day vendégei ingyenes transzferbuszokkal juthatnak ki a rendezvény helyszínére, a Hungexpo Kongresszusi Központba a Pillangó utcai metrómegállótól pár lépésre található P+R parkolótól.

Az egynapos MICE szakmai rendezvényen több mint 110 kiállító, közel 1000 lefoglalt tárgyalási időpont és korlátlan networking várja a résztvevőket.

Október 26-án reggel 9.00-kor hagyományos szakmai fórummal veszi kezdetét a 9. MICE Business Day rendezvény, ám a vendégeket már reggel 8:00-tól folyamatosan várják. A tumultus elkerülése érdekében érdemes időben érkezni. Az Official Budapest Castle Bus transzferjáratai ehhez igazodva a reggeli órákban 8:00-10:30 között 10 percenként indulnak majd a Pillangó utcai metrómegálló irányából a Hungexpóhoz.

A 10 fős elektromos kisbuszok a Pillangó utcai metrómegállóhoz tartozó P+R parkoló mellett, az Albertirsai úton kijelölt pick-up pontról indulnak, és a MICE Business Day-nek helyszínt adó Hungexpo C Kongresszusi Központhoz viszik a vendégeket. A délután folyamán pedig, 14.30 és 17.30 között a Hungexpo C épülettől a Pillangó utca irányába közlekednek.

Tekintettel a transzferbuszok kapacitására, a szervezők kiemelt figyelmet fognak fordítani arra, hogy minden regisztrált vendég időben megérkezzen a kívánt úti céljára.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez