Keddig lehet regisztrálni a Magyar TDM Szövetség országos találkozójára

Sky Travel | 2023.05.08. | Hírek

Újra együtt szlogennel rendhagyó eseményre készül a Magyar TDM Szövetség május 12–13-án Tihanyban, ahova a régi kollégákat is várják.

A rendezvény különlegessége abban rejlik, hogy most nem csak a jelenleg is a szakmában tevékenykedő kollégákat várják a szervezők nagy szeretettel, hanem mindenkit, akinek az elmúlt 20 évben meghatározó szerepe volt a magyarországi térségi turizmusmanagement rendszer modernizálási kísérletében, és szeretné – legalább egy nap erejéig – újra „TDM-es”-nek érezni magát.

A Tihanyi Legenda Nonprofit Kft.-vel és a Tihanyi Turisztikai és Marketing Egyesülettel közösen szervezett program első felében, a délelőtt folyamán – a szokásoknak megfelelően – közgyűlésre és hasznos szakmai fórumra kerül sor.

A szervezők 13.15-től várják azokat a régi munkatársakat, akik örömmel részt vennének a „múltidézésben”. Kisvonatos városnézés, tematikus séta, TDM iroda megtekintése és közös balatoni hajókázás fogadja az érdeklődőket, ahol Semsei Sándor elnök értékeli a szervezeti rendszer kialakításának kezdetei óta eltelt 20 év eredményeit.

Az este vetélkedővel, desztinációs nyereményjátékkal és a legkedvesebb pillanatok felidézésével folytatódik majd.

A részletes program ITT található, a regisztrációt május 9-ig a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével várják a szervezők. Kérdés esetén keressék Horváth Viktória titkárt az info@tdmszovetseg.eu e-mail címen.

 

(forrás: turizmusa.com)

Vissza a hírekhez