Javul az európai összeköttetés, több utazó látogathat a Fülöp-szigetekre

Sky Travel | 2023.11.17. | Hírek

A Singapore Airlines és a Philippine Airlines codeshare megállapodást kötött, hogy bővítsék az utazási lehetőségeket Szingapúr és a Fülöp-szigetek, illetve más belföldi és nemzetközi célállomásaik között.

A hatósági jóváhagyásokat követően a szerződés kiterjed a Szingapúr és Manila közötti járatokra, továbbá 27 Philippine Airlines járatra a Fülöp-szigeteken és a - széndioxid-kibocsátását 2050-re nullára csökkenteni kívánó - Singapore Airlines 6 európai útvonalára (Koppenhága, Frankfurt, Milánó, Párizs, Róma és Zürich). Az új útvonalak a következő hetekben elérhetőek lesznek a phlippineairlines.com, a singaporeair.com weboldalakon és az utazási irodáknál is.

Mindkét légitársaság vizsgálja a megállapodás kiterjesztésének lehetőségét további európai, afrikai, ausztrál és indiai pontok felé.

„Örömmel ajánljuk a Manila-Szingapúr közötti járatok szélesebb körét és ígéretünknek eleget téve tovább erősítjük kapcsolatainkat és jelenlétünket Szingapúrban, melyet 58 éve szolgálunk ki – mondta Captain Stanley K. Ng, a Philippine Airlines elnök-vezérigazgatója. Bíznak benne, hogy a növekvő európai összeköttetés eredményeképpen egyre több turista és üzleti utazó látogat el a Fülöp-szigetek csodáinak felfedezésére.

Az együttműködés támogatja mind az üzleti, mind a szabadidős utazások iránti növekvő keresletet a kulcsfontosságú piacokon.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez