Izmirbe is indít járatokat Budapestről a Sun Express

Sky Travel | 2022. 02. 10. | Hírek

Június 18-tól Izmir és Budapest között indít menetrend szerinti járatokat a Sun Express, a török légitársaság Boeing 737-800-as repülőgépei hetente egy alkalommal, szombatonként közlekednek majd. Antalyába pedig hetente ötször repül a főszezonban a légitársaság - írja az AIRportal.hu.

Antalya mellett immár Izmir is elérhetővé válik a nyári utazási időszakban a Sun Express menetrend szerinti járataival. Izmirbe eddig csak charterjáratok közlekedtek a magyar főváros repteréről.

A török légitársaság Boeing 737-800-as repülőgépei június 18. és október 2. között hetente egyszer, a szombati napokon közlekednek Izmir és Budapest között.

A légitársaság Antalya és Budapest közötti járatai jelenleg is közlekednek hetente egy alkalommal, szombatonként. Május elejétől már heti kettő (szerda és vasárnap), május 25-től három járat (szerda, péntek és vasárnap) lesz elérhető Antalyába. Június 7-től szeptember végéig jellemzően pedig már hetente öt alkalommal repül a légitársaság a magyar főváros és a törökországi üdülőhely között, októberben pedig hetente háromszor.

A 2022-es nyári menetrendben hetente 35 járat repül Törökországba a magyar fővárosból, a Sun Express járatai a kínálat 13 százalékát adják.

 

(Forrás: Turizmus Online)

Vissza a hírekhez