Itt a nyári álommeló, a nyertesek beutazhatják az egész világot

Sky Travel | 2023.05.16. | Hírek

A csehországi székhelyű utazási technológiai cég, a Kiwi.com hat új csapattagot keres négyhetes nyári munkára, akik "world travel hackerként" választott társukkal beutazhatják a világot.

Ez lehet a nyár legnépszerűbb állása, hiszen a sikeres pályázók utazásuk finanszírozására 10 ezer eurós költségvetést kapnak, és amit megspórolnak a kihívások teljesítése során, azt megtarthatják.

A négy hét alatt a hat sikeres pályázó és útitársaik különleges utazási kihívásokat teljesítenek, amelyeket a Kiwi.com utazási technológiai vállalattól és a Visa digitális fizetési szolgáltatótól kapnak. A world travel hackereknek közösségi médiatartalmat kell gyártaniuk: videókat, fotókat készíteni, majd megosztani kalandjaikat és legjobb hackjeiket.

Hogy mi lehet utazási kihívás? Pl. olcsó repülőjegy foglalása 3 perc alatt bárhová a Kiwi.com alkalmazáson keresztül; 5 ország nemzeti ételének elfogyasztása 3 nap alatt az egyes országok fővárosaiban; egyetlen olyan úti cél megtalálása a Visa Concierge szolgáltatás segítségével, ahol egy nap alatt koncertet, sporteseményt és vidámparkot is meg lehet látogatni.

A pályázóknak minimum 18 évesnek kell lenniük, folyékonyan kell beszélniük angolul, 2023 augusztusát követően legalább hat hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezniük, és meg kell mutatniuk, hogy tudnak közösségi médiatartalmakat gyártani. A négyhetes nyári munkához a jelentkezőknek egy hasonlóan gondolkodó útitársat kell találniuk, akinek segítségével bebizonyítják, hogy ők alkotják azt a hozzáértő, utazást szerető csapatot, amelyet a vállalat keres. Együtt kell forgatniuk és szerkeszteniük egy szórakoztató angol nyelvű videót a szülővárosukról, amelyben bebizonyítják, hogy:

  • tudják, hogyan találhatnak okos módokat arra, hogy olcsóbban utazzanak,
  • szeretnek megosztani utazással kapcsolatos tippeket,
  • jól tudnak útvonalakat tervezni a Kiwi.com segítségével,
  • képesek némi kényelmet feláldozni a pénzmegtakarítás érdekében,
  • élvezik a kalandjaikról és az okos trükkökről szóló szórakoztató tartalmak létrehozását.

 

A pályázatokat az erre a célra létrehozott weboldalon kell beadni 2023. június 11-ig.

 

(Forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez