Irány Jordánia, üdülés és körutazás az Anubis Travellel!

Sky Travel | 2023.09,18. | Hírek

Az Anubis Travel színes utazási palettájába visszatér idén szeptember 20-ától egy régi-új desztináció: Jordánia.

Az utazásszervező, amely a korábbi években már sikeresen üzemeltetett charterláncot a jordániai Aqabába, most újra behozza a terméket a magyar piacra.

Amint Ahmed Bahgat ügyvezető lapunknak kiemelte, a klasszikus körutazások mellett számtalan üdülőprogramot is kínálnak Jordániában.

A heti egyszeri, szerdai aqabai charterrel elérhetővé válik a Vörös-tenger menti aqabai üdülés, vagy akár egy relaxáló spa pihenés a Holt-tengernél.

Innen több fakultatív programra is nyílik lehetőség, amely kiváló alkalmat nyújt betekintést tenni Petra és Wadi Rum lenyűgöző látványába, vagy akár egy kirándulás tenni a Szentföldre, Jeruzsálembe.

Mindemellett ne feledkezzünk meg az ámulatba ejtő, kulturális jellegű Jordán körutazásokról sem, ezt akár Izraellel kombinálva is van lehetőség megtenni.

Az aqabai charter a tervek szerint november végéig közlekedik. Az őszi üzemelés elsősorban azt a célt szolgálja, hogy felhívja az utazóközönség figyelmét a desztinációra, ugyanis jövőre már tavasztól tervezik újra indítani a charterláncot Jordániába – tudtuk meg Ahmed Bahgattól.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez