Integrált városi szolgáltatás az esztergomi Tourinformban

Sky Travel | 2023.02.22. | Hírek

Vadonatúj, integrált városi szolgáltatást kínál a Tourinform Esztergom iroda, amely hálózatos együttműködés keretében fogta össze az Esztergomban elérhető szolgáltatókat és szolgáltatásokat. A komplex programkínálat egységes arculattal lépett piacra.

Az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft-hez tartozó Tourinform Esztergom iroda munkatársai az utóbbi hónapokban fejlesztették a város programinformációs kínálatot és együttműködéseket kezdeményeztek a szolgáltatókkal.

Ennek keretében elkészült egy színes programajánló, amely a városban elérhető szolgáltatásokat tartalmazza, külön kategóriákba rendezve. Nem csak segítséget nyújtanak a teljeskörű programszervezésben, hanem a felmerülő kérdések megválaszolásában is a látogatók rendelkezésére állnak. Továbbá árgaranciát vállalnak minden általuk kínált szolgáltatásra és a megvásárolható jegyekre, így mindenki számára a legoptimálisabb ajánlatot állítják össze a megadott egyedi paraméterek alapján.

A városban megtalálható megannyi kulturális intézmény, aktív program szolgáltató és gasztronómiai egység a partneri körük közé tartozik. A Tourinform Esztergom kínálatában a város múzeumai és kiállítóterei, az aktív programok között az élményfürdőzés, bakancsos túra, szabadulószoba, KRESZ park és tematikus séta is szerepel.

A Tourinform Esztergom munkatársai emellett segítik a csoport számára legoptimálisabb ajánlatot megtalálni a vendéglátást és szállást tekintve is, sőt még a távolsági közösségi és a helyi közlekedés – köztük a kisvonat és bérelhető kerékpárok – területén is eligazítást nyújtanak

A szolgáltatás egyik alappillére az „always on” kommunikáció, valamint a Visit Esztergom oldalról elérhető „Tervezd meg velünk!” online foglalási felületet, amely minden olyan információt tartalmaz, ami egy osztálykirándulás összeállításához szükséges lehet. Az űrlap kitöltését követően a Tourinform Esztergom kollégái egyedi ajánlatot állítanak össze a felületen megadott információk alapján, majd a választott programok teljes körű szervezését is ellátják.

(forrás:turizmus.com)

Vissza a hírekhez