Így újult meg az Anantara New York Palace Hotel az Erzsébet körúton

Sky Travel | 2022.11.02. | Hírek

A szobák és a közösségi terek megújításával, valamint a szolgáltatások bővítésével lett teljes a rebranding folyamat az Anantara New York Palace Hotelben. Az NH által üzemeltetett ötcsillagos szállodában az év végére új étterem nyitja meg kapuit.

Az NH 2020 szeptemberében vette át az Erzsébet körúton álló, emblematikus épület üzemeltetését.

„Az elmúlt két évben szállodánk teljes rebranding folyamaton ment keresztül. Az Anantara márka az ötcsillagos szállodák mezőnyében is nagyon magas szintet képvisel, így az új sztenderdek és munkafolyamatok mellett haladéktalanul megkezdtük a ház feljebb történő pozicionálását, a szolgáltatások színvonalának emelését és az egész szállodára kiterjedő modernizálást” – nyilatkozta szerkesztőségünknek Fazekas Tamás general manager, aki 2019 szeptembere óta vezeti a világhírű New York Kávéháznak is otthont adó, felső kategóriás szálláshelyet

A 185 szoba mindegyike megújult, új dizájnt és magasabb szintű felszereltséget kapott. A kétágyas lakóegységek közül több lett a magasabb kategóriájú szoba, a 30, nagyobb alapterületű apartman kiemelt kategóriában működik.

A megújulás után is megőrizte műemléki hangulatát a recepció és a lobby, utóbbi a rengeteg zöld növénynek és fának köszönhetően igazi belvárosi oázissá vált. A mellette lévő bár szintén modernizáláson esett át.

Az augusztus végére újjászületett spa-részlegen kicserélték a szaunákat és a masszázsszobák száma is emelkedett. „A bangkoki eredetű Anantara brand spa-szolgáltatásainak a thai masszázs a pillére, így nem véletlen, hogy szállodánk wellnesskínálata is éppen thai masszázzsal bővült” – sorolta a szolgáltatásbővítés elemeit a szakember.

A fitneszterem az ötödikről a földszintre, a spa közelébe költözött, 300 négyzetméteren, a legmodernebb Technogym gépparkkal várja a mozgás szerelmeseit.

A felújítások időzítése szerencsés volt, a Covid-időszakban elkezdett munkálatokat a vendégforgalom nem akadályozta – hangsúlyozta az igazgató. Az év végére új éttermük, a Szalon Étterem is megnyitja kapuit. Az egykori Fehér Szalonból kialakított, a kávéházzal és a lobbyval egybenyitott étterem magas szintű "all day dining" egységként működik majd, 50 fős kapacitással.Kínálatát F&B partnerük, az Eventrend és az NH szakembereinek segítségével, Michelin-csillagos sztárséf bevonásával fogják kialakítani.

(forrás:Turizmus.com)

Vissza a hírekhez