Így könnyíti meg a fedélzeti internetelérést a Lufthansa

Sky Travel | 2023.11.13. | Hírek

Január közepétől a Lufthansa rövid és közepes távú járatain ingyenes lesz az üzenetküldő appok használata, és német légitársaság megfelezi a nagyobb igényeket kielégítő tarifacsomagok árát.

A vállalat közleménye szerint a wifivel felszerelt Airbus A320-as típuscsaládba tartozó gépein lesz elérhető a megújult szolgáltatás, az utasok saját okoseszközükön díjtalanul használhatják a csevegőprogramokat, képek küldésére is.

Szintén január közepétől csaknem megfelezi a cég a böngészéshez vagy a streaminghez hasonló nagyobb igényeket kielégítő tarifacsomagok árát.

Az igénybe vételhez be kell jelentkezni a Lufthansa Fly Net szolgáltatásba, egy Miles & More tagsági kártya számával vagy a Lufthansa Travel ID-hoz használt e-mail-címmel.

A Fly Net aloldala szerint 2024. január 15-én indul be a légitársaság új szolgáltatása, amikortól ingyenes lesz a csevegés.

Ugyanitt az is kiderül, hogy jelenleg, december 31-ig a Miles & More tagoknak és a Travel ID-ba regisztráltaknak akciósan, 30 percig szintén ingyenes az üzenetküldés. Ez a tarifacsomag egyébként 3 euróba vagy 1000 mérföldbe kerül – írja az Airportál.

Az emailezésre és böngészésre, illetve a streamingre szolgáló programok jelenleg 5 vagy 7, illetve 10 vagy 12 euróba kerülnek, attól függően, hogy 90 percnél rövidebb vagy hosszabb az adott út időtartama.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez