Időutazás a TUI-val

Sky Travel | 2023.02.23. | Hírek

Fabulon, kakasos nyalóka és Farkas Bertalan – a 70-es, 80-as évek Magyarországába tehettek időutazást a TUI viszonteladói egy csütörtöki interaktív workshopon.

A másfél éve megnyitott Budapest Retro Élményközpontban megrendezett eseményen az utazásszervezővel kapcsolatos legfontosabb újdonságokról, érdekességekről is értesülhettek a meghívottak. A résztvevőknek az élményközpont felfedezése során a TUI-val kapcsolatos különböző kérdésekre is választ kellett adniuk. A workshop állomásain előadás hangzott el a reptéri beszállítással kapcsolatos tudnivalókról – a névváltoztatástól kezdve a poggyászkereten át a gyerekkocsi feladásáig. Egy másik megállóban a TUI légitársasági partnere, az utazásszervező törökországi programjait bonyolító SunExpress képviselői mutatták be a Lufthansa és a Turkish Airlines leányvállalatát. Mint elhangzott, a légitársaság járatai idén nyáron hetente tíz alkalommal repülnek Budapestről Antalyába, míg Izmirbe hetente kétszer közlekednek.Az élménydús délelőtt során olyan érdekességeket is megtudhattak a résztvevők, mint hogy a magyarországi TUI-nál a legtöbbet foglalt szállodalánc a RIU, amely ma már a forgalom 10-15 százalékát adja, továbbá, hogy a népszerű klubszállodájuk, a TUI Magic Life 5 egységgel rendelkezik Törökországban, hárommal pedig Görögországban. Szóba kerültek a párok, illetve családok részére ideális ajánlatok: a TUI BLUE FOR TWO, illetve a TUI BLUE FOR FAMILIES.

A törökországi lehetőségek mellett a TUI utasai az egyiptomi Hurghadára is utazhatnak charterjárattal budapesti indulással. Elhangzott az is, hogy aki igazi egzotikumot keres egy biztonságos országban, az nyugodtan válassza a RIU Baobabot Szenegálban.

 

Mint megtudtuk, a TUI luxusmárkája az airtours, míg a kedvező árú, 3-4 csillagos szállodai ajánlatokat a TUI SUNEO márkanév alatt kell keresni. Aki pedig hajós üdülést keres, az is megtalálja a számítását az immár hét egységből álló, prémium all inclusive szolgáltatást nyújtó Mein Schiff-flotta valamelyik tagjának fedélzetén.

(forrás:turizmus.com)

Vissza a hírekhez