Idén is megvásárolható a Balaton Sound Travelpass

Sky Travel | 2023.06.26. | Hírek

A június 28. és július 1. között zajló Balaton Sound fesztivál résztvevői számára a MÁV-Volán-csoport kedvezményekkel könnyíti az utazást vonattal és busszal egyaránt a Balaton körül.

A tavalyi évben debütált Balaton Sound TravelPass hetijegy június 26. és 30. között váltható, és 7 napig érvényes a Balaton mindkét partján minden vonatra, illetve a Balaton partja mentén járó Volánbusz-járatokra. A fesztivál előtti vagy utáni napon is használható bérlettel

nem csak a tó körül lehet könnyen utazni, de a szállás és a fesztivál helyszíne között is kényelmesen lehet ingázni, valamint a Balatonfenyvesi kisvasúton is igénybe vehető.

A hetijeggyel a legtöbb esetben olcsóbban utazhat a fesztiválozó, mintha minden alkalommal külön jegyet vásárolna. A Balaton Sound TravelPass 26 éven aluliak számára, valamint online felületen vásárolva kedvezményes áron érhető el. MÁV mobilalkalmazással a 26 éven aluliaknak 2690, míg a 26-nál idősebbeknek 3590 forint a hetijegy ára másodosztályra.A pénztári és a jegyautomatás vásárlás esetén 2990, illetve 3990 forint az ára korosztályi bontástól függően.

A termékekhez a választott vonatra előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el.

Zamárdiban mobil pénztárbusznál is lehet jegyet váltani, továbbá segítő munkatársak teszik kényelmesebbé és gyorsabbá a fel- és leszállásokat.A Balaton Sound TravelPass felhasználási területét ezen a térképen is meg lehet tekinteni. Aki csak rövidebb időre látogat ki a fesztiválra, a Balaton24 és Balaton72 napijegyekkel is a fenti feltétekkel utazhat a Balaton körül.

A Heineken Balaton Sound fesztivál fellépőiről és programjáról itt írtunk korábban, a BalatonSound TravelPass hetijegyről pedig bővebben itt lehet tájékozódni.

(forrás:Turizmus.com)

Vissza a hírekhez