Hetven célállomásra utaztat jövő nyáron Magyarországról a Wizz Air

Sky Travel | 2023.11.15. | Hírek

A Wizz Air nyilvánosságra hozta a 2024-es évre vonatkozó nyári menetrendjét. A légitársaság 2023 áprilisa és szeptembere között rekordmennyiségű, 33 millió utast szállított járatain. Az eredmény a tavalyi év azonos időszakához képest 24 százalékos utasforgalom-növekedést jelent.

Az idei nyári szezonban több mint 33 millió utas lépett a Wizz Air fedélzetére. Többségük jóval az utazás előtt lefoglalta a repülőjegyet, a legnépszerűbb úti célok pedig idén is a tengerparti nyaralóhelyek és a történelmi városok voltak. A magyarok legkedveltebb úti célja idén nyáron Egyiptom, Görögország, Spanyolország és Törökország volt. A légitársaság közlése szerint a megnövekedett utasszám mellett is 99,43 százalékos volt a Wizz Air magyarországi járatteljesítése a kiemelt, augusztus-szeptemberi időszakban.

Lárnaka (Ciprus), Iráklion, Korfu és Rodosz (Görögország), Burgasz (Bulgária), Alghero és Catania (Olaszország), Antalya (Törökország), Málta, Alicante, Málaga és Palma de Mallorca (Spanyolország). A légitársaság új járatai szintén elérhetőek jövő nyáron, így az utazni vágyók Budapestről Sarm es-Sejket és Kairót (Egyiptom), Koppenhágát (Dánia), Debrecenből pedig Rómát (Olaszország) is meglátogathatják – írja a Wizz Air sajtóközleményében.

(Forrás: Turizmus.com)

Vissza a hírekhez