Erős szezonra készül a Proko Travel – katalógusbemutató

Sky Travel | 2022. 02. 16. | Hírek

Az idén már 29 éves múltra visszatekintő Proko Travel még 2021 decemberében megjelentette 140 oldalas katalógusát 2022-es utazásaival. Ennek kapcsán, illetve az azóta eltelt időszak tapasztalatairól kérdeztük az ügyvezetőt.

Prónay Bence elmondása szerint a döntés nagyon is tudatos volt, hogy idén is minőségi és nagy terjedelmű prospektust készítettek, hiszen a 2021-es év az előzetes várakozásoknál is magasabb számokat és eredményeket hozott, és szerették volna ezt az erős lendületet tovább vinni.

Az idei kínálatban 72 országba juthatunk el a Prokóval, köztük Európa összes országába. A 134 féle körutazás közt újdonságokat is találunk.

Több ajánlatuk is egyedülálló a magyar piacon, mint például a túrázó programjuk Mallorcán barcelonai kitekintővel, a Genfi-tó körüli repülős kirándulásuk, vagy Szardínia gasztronómiai élményeket is tartogató felfedezése, és akkor még nem beszéltünk a Kalinyingrádot is meglátogató új programról. A vaskos prospektust lapozgatva bizton állíthatom, hogy tapasztalt utazók is garantáltan találnak maguknak csemegét.

Európán kívüli ajánlatok közül újdonság a nílusi hajóúttal színesített Egyiptom körutazásuk és a Kruger Nemzeti Parkot is magában foglaló dél-afrikai körútjuk.

A tavalyi évben kezdte el a családi vállalkozásként működő iroda a belföldi kirándulásokat, melyek programját idénre tovább bővítették, így 5 útvonal mentén fedezhetik fel a velük utazók hazánk kincseit az Őrségtől a Nyírségig.

Ahogy eddig is, úgy most is egyszerre kapták meg a partnerirodák és a törzsutasok a nyomdából a katalógust, hiszen a több száz irodából álló partneri hálózat továbbra is jelentős hányadát képviseli forgalmuknak. „Nagyon örülünk, és hálásak vagyunk, hogy utasaink mellett partnereink bizalma is töretlen cégünk irányában” – fogalmazott az ügyvezető.

A sok újdonságon kívül a megszokott extráikat továbbra sem hagyták el, így a piacon egyedüliként a külföldi programjaik mellett a belföldi kirándulásoknál is ingyenes felszállási lehetőséget biztosítanak 15 vidéki városból és Budapestről, repülős útjaiknál pedig ingyenes parkolást vehetnek igénybe az utazók.

Ahogy nemrég megírtuk, publikussá váltak 2022-es vagyoni biztosítékok adatai, mely alapján azt látjuk, hogy a Proko Travel – sokakkal ellentétben – nem csökkentett a tavalyi összegen. Ezzel kapcsolatban Prónay Bence úgy tájékoztatott, hogy az eddigi foglalások tükrében komoly esély van rá, hogy évközben emelniük szükséges a vagyoni biztosíték mértékén, erős turisztikai évet várnak.

 

(Forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez