Elindult a szavazás Európa legjobb úti céljára, Veszprém is esélyes

Sky Travel | 2023.01.23 | Hírek

Január 20-án megnyílt a közönségszavazás a European Best Destinations szervezet weboldalán Európa legjobb úti céljára. 2023-ban Magyarország legnépszerűbb desztinációjaként, az ország képviseletében Veszprém indul a megtisztelő címért.

A közönségszavazás január 20. és február 10. között online zajlik, ekkor adhatók le a voksok a desztinációkra. Minden szavazat számít, hogy Veszprém, a királynék városa a European Best Destinations szavazásán is az első helyre kerüljön. Ehhez pedig mindössze egy kattintásra van szükség ezen a linken.Egy IP címről 24 óránként 1 szavazat adható le, így akár naponta is szavazhatunk, hogy Veszprém legyen Európa legjobb úti célja.

Nemcsak Veszprém nemzetközi hírnevének és presztízsének növelése miatt érdemes szavazni, hanem értékes nyereményért is. Veszprém város turisztikai Facebook oldalán, a Visit Veszprém oldalon a közönségszavazással kapcsolatos bejegyzés alatt mindenki, aki szavaz a versenyen, részt vehet egy nyereményjátékon is.

A résztvevők között  2 belépőjegyet sorsolnak ki Mariza, a fado szupersztár koncertjére, mely a Veszprém Festen, július 13-án lesz.

 

(forrás: turizmus.com)

Vissza a hírekhez